Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudod, hogy van ez: mindig kevés az idő, így szelektálni vagyok kénytelen, hogy mit tanuljak.
Ez így teljesen jó, aki mindig tudja pontosan, mit tanul és mennyit, az nekem gyanús, mivel minél többet tanulsz, annál kevesebbet tudsz.
Ez elsőre hülyén hangzik....Egy téma megblogolása konkrétan jó dolog a tanulás szempontjából is, mert önkéntelenül is sokkal koncentráltabb az agyad, ha tudod, hogy másoknak meg kell értenie, amit írsz, plusz ott a presszió, hogy sok olyan is olvassa majd, aki ért is a témához.

Szóval ne kíméld magad! Szerintem van is affinításod a Linuxos témához. A billentyű analizálás is lehetne egy téma.

(#13263) Aweriot
Lesz minden is, csak össze kell válogatni meg egy házat kell hozzá venni (már ha akarok, de akarok mert nézzen ki rendesen) és kész is. Szerelni meg szeretek, ha éppen bent vagyok és kell segíteni mert sok a meló, akkor szoktam is.
ARBG ház minimum! Aztán kiszúrják a gyerkőcök és nekik is RGB kell minden babaházba is!

Én is szeretnék szerelgetni amúgy, de pont anno egy rohadék ház miatt szívtam sokat, hol a DVI VGA nem volt csatlakoztatható, hol meg az alaplap.....meg mikor új tápot vettem, 10x annyi gyerekkar vastagságú harisnyás kábel.
Ezután, ha lesz desktopom, csak moduláris tápot veszek bele.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Yettel topik
- Horgász topik
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Acél szürke / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez elsőre hülyén hangzik....

Ezután, ha lesz desktopom, csak moduláris tápot veszek bele.
Rowon