Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos tablet topic
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
Én sokáig használtam a Manjarot, sőt réges-régen is, amikor még kevésbé volt ismert.
De ha a karbantartásmentes skálán vizsgáljuk ezeket, akkor a Mint magasan vezet.
És én nem akarok és nem is fogok tudni mindig ott állni készenlétben, hogy mikor mi nem működik, mit kell figyelni, frissíteni, hegeszteni. Nálam szempont, hogy itthon más is tudja sokáig biztonsággal, beavatkozásmentesen használni, akkor is ha én nem vagyok itt.A lányomnál pl Mint XFCE működik laptopon, nem velem lakik, automatikusan frissít, működik minden, nem kell ott lennem, szereti használni.
A fiamnál Win10 megy, na ott már figyelni kell, hogy mindent külön kell frissítgeni (pl VGA driver, egyéb programok, nem is tudta hogy kell)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon