- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autóhifi
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Léghűtés topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
Én sokáig használtam a Manjarot, sőt réges-régen is, amikor még kevésbé volt ismert.
De ha a karbantartásmentes skálán vizsgáljuk ezeket, akkor a Mint magasan vezet.
És én nem akarok és nem is fogok tudni mindig ott állni készenlétben, hogy mikor mi nem működik, mit kell figyelni, frissíteni, hegeszteni. Nálam szempont, hogy itthon más is tudja sokáig biztonsággal, beavatkozásmentesen használni, akkor is ha én nem vagyok itt.A lányomnál pl Mint XFCE működik laptopon, nem velem lakik, automatikusan frissít, működik minden, nem kell ott lennem, szereti használni.
A fiamnál Win10 megy, na ott már figyelni kell, hogy mindent külön kell frissítgeni (pl VGA driver, egyéb programok, nem is tudta hogy kell)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Okos Otthon / Smart Home
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest