Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
Én sokáig használtam a Manjarot, sőt réges-régen is, amikor még kevésbé volt ismert.
De ha a karbantartásmentes skálán vizsgáljuk ezeket, akkor a Mint magasan vezet.
És én nem akarok és nem is fogok tudni mindig ott állni készenlétben, hogy mikor mi nem működik, mit kell figyelni, frissíteni, hegeszteni. Nálam szempont, hogy itthon más is tudja sokáig biztonsággal, beavatkozásmentesen használni, akkor is ha én nem vagyok itt.A lányomnál pl Mint XFCE működik laptopon, nem velem lakik, automatikusan frissít, működik minden, nem kell ott lennem, szereti használni.
A fiamnál Win10 megy, na ott már figyelni kell, hogy mindent külön kell frissítgeni (pl VGA driver, egyéb programok, nem is tudta hogy kell)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Programozás topic
- Gyűjteni, vagy nem gyűjteni... Az itt a kérdés.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon