- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
bugizozi
üzenetére
Szerintem Manjaro-hoz semmilyen többlettudás nem kell. Alig van különbség egy Minthez képest, talán ha kevésbé is felhasználóbarát, max. csak ilyen lényegtelen 1%-os mértékű eltérés, ha van a kettő között. Ez a multiple e-mail addresses per field teljesen felesleges, több e-mailcímet meg tudsz adni egy mezőben is, vesszővel elválasztva, pl. gipszjakab@blabla.hu, ecdlmancika@freemail.hu, stb., vagy akár elmentett címjegyzékből egyenként több címzettet egymás után beszúrva. Ehhez nem kell különleges feature. Mondom ezt úgy, hogy én alapból rolling- meg frissességmániás vagyok, de pont a Thunderbird az, ami nem fejlődött túl sokat az utóbbi években. Persze ennek ellenére miért ne használjuk a 78-asat, ha egyszer már megjelent az is, haladjuk a korral, nincs azzal semmi baj. Én is szeretem, ha minden friss.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Drón topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- VR topik
- Trollok komolyan
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A04s / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon