Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

nagyúr

válasz Frawly #13166 üzenetére

Szerintem Manjaro-hoz semmilyen többlettudás nem kell. Alig van különbség egy Minthez képest, talán ha kevésbé is felhasználóbarát, max. csak ilyen lényegtelen 1%-os mértékű eltérés

Épp most is téma a Kezdőben, szóval én sem véletlenül szedem össze listába, miket kell ellenőriznem ha felrakom most a Manjarot! Kapásból ott van, amit egy laikus nem ellenőrizne, hogy van-e bármilyen TRIM a disztróban default, legutóbb sem online sem ütemezett TRIM-et nem találtunk a Kapitánnyal. Épp a kezdőben írták, hogy nem tudják frissíteni, de nem sorolom most fel, milyen checklist-re van szükség, nem ekézni akarom amúgy a Manjarot, de az a sebesség, amivel nyomják a rollingot, bizony visszaüt eléggé. No majd ha egyáltalán csinálok egy nonpublic blogot a kezelendő hibáiról, újra beszélünk. :K

Szerintem aki felrak egy Mint-et és csak használja, azt csak akkor biztatnék Manjaro felrakására, ha már kicsit rutinosabban kezeli a felmerülő hibákat. Nekem amúgy egyik kedvencem a Manjaro, mert jobb disztró nincs, ha hibakeresésben akarsz rutint szerezni. ;)

mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki

Új hozzászólás Aktív témák