Hirdetés
- Dell notebook topic
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Valami baja van a tápomnak
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Doky586
üzenetére
Ja, az akkor más. Bár továbbra is amatőr hatása van. Persze, írni, olvasni tudja. Anno én is így kezdtem el Linuxot használni, hogy XP-vel készült partíciókra ment, sokáig az adatpartíciókon és külső meghajtókon az NTFS-t is meghagytam, és nem bénázásból, de nem tudtam még akkor, hogy a Linux be fog-e jönni fő rendszernek, sokáig amolyan kísérleti jelleggel ment. Aztán szépen fokozatosan gyalultam arról a gépről ezeket, és ext4-es partíciók mentek a helyére. Persze, mentek az NTFS partíciók is, de nagyobb procioverheaddel és lassabban, igaz sokat nem befolyásolt, mert szintén egy régi, 160 gigás, 5400 rpm-es, SATA2-es, CHS-ses laptop HDD-ről ment az egész, ez még 7 éve volt, már a gép sincs meg jó pár éve, már akkoriban is erősen elavultnak számított az egész cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Rowon