Hirdetés
- Egérpad topik
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Akkor jó. Bár én megküzdöttem volna vele, abból tanul az ember. Azt mondjuk nem értem, hogy miért nem adják hozzá a firmware-t minden hw-hez a legtöbb disztróban, a kernelmodullal együtt. Az értem, hogy a free licences disztrók ezt kerülik elvek miatt, de egy rakat nonfree disztró van, azoknak nem kéne. Kernelmodul leforgatva is elférne mindenhez, úgyse töltődik be, csak ha a kernel talál hozzá való drivert. Ráadásul az az EU-s végű Ríltek baromság elég elterjedt, van belőle nekem is, igaz, én windowsos gépen használom, és csak azért vettem meg, mert az amazonos termékleírás írta, hogy van hozzá Linuxra driver. Ja, van, csak dolgozni kell vele.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Egérpad topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Óvodások homokozója
- Star Trek
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon