Hirdetés
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lathronos #1276 üzenetére
Melyik disztró tiszta amúgy? Amit felépít az ember kopasz kernelre, de sokan örülnek, hogy vannak kísérletezgető kedvű emberek! Tulkokkal, ősemberekkel nem foglalkozunk.
Nálam LMDE megfelelően indul, szerintem összekavarhattad a Debianos backport és egyéb tárolókkal, nekem ki is írta a szoftverfrissítő, hogy nem működnek együtt az LMDE tárolókkal.
(#1275) kispx
Nem túl öreg gépnél nem veszel észre különbséget, én a 7. éves gépemnél biztosan nem észleltem, de amúgy igaza van ebben a többieknek! LMDE szerintem kevésbé stabil, de ehhez az is kell, hogy a MINT csak 1,2, szintig kapja meg a frissítéseket, a 3, szint már trusty-update- ből jön, azokat érdemes kihagyni! Vagy végigolvassa az ember a változás listát, hogy mi mégis a fontos, hogy frissüljön.Most 46 csomag vár a 3.- ban frissítésre MINT 17- nél.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- MotoGP & WSBK
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen autót vegyek?
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Path of Exile (ARPG)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest