Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lathronos
üzenetére
Melyik disztró tiszta amúgy? Amit felépít az ember kopasz kernelre, de sokan örülnek, hogy vannak kísérletezgető kedvű emberek! Tulkokkal, ősemberekkel nem foglalkozunk.Nálam LMDE megfelelően indul, szerintem összekavarhattad a Debianos backport és egyéb tárolókkal, nekem ki is írta a szoftverfrissítő, hogy nem működnek együtt az LMDE tárolókkal.
(#1275) kispx
Nem túl öreg gépnél nem veszel észre különbséget, én a 7. éves gépemnél biztosan nem észleltem, de amúgy igaza van ebben a többieknek! LMDE szerintem kevésbé stabil, de ehhez az is kell, hogy a MINT csak 1,2, szintig kapja meg a frissítéseket, a 3, szint már trusty-update- ből jön, azokat érdemes kihagyni! Vagy végigolvassa az ember a változás listát, hogy mi mégis a fontos, hogy frissüljön.
Most 46 csomag vár a 3.- ban frissítésre MINT 17- nél.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 Pro emelt kapacitású 3330mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Melyik disztró tiszta amúgy? Amit felépít az ember kopasz kernelre, de sokan örülnek, hogy vannak kísérletezgető kedvű emberek! Tulkokkal, ősemberekkel nem foglalkozunk.
Most 46 csomag vár a 3.- ban frissítésre MINT 17- nél.
Rowon