- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #12160 üzenetére
Transcend is egy márka egyébként, mint tudjuk, ez nem sokat jelent. Minden márkának vannak jobb és rosszabb modelljei, Transcend msata-ban lehet éppen egész jó. WD HDD-búl is volt anno a Green, ami katasztrófa volt. Én inkább megfizetem pluszban a nyugalom várományát is. Az, hogy volt hibás az EVO 860-ban is, na bumm, de mennyi eladott darabszámból?
Meg volt valaki az SSD-s topikban, akinél 1 éven belül tönkrement.
Ja, olvastam ezt is, de kit érdekel, tudjuk milyen szutyok tápja volt a komának? Sokan mindenből csilivili RGB-s vackokat vesznek, a tápegység meg totál kuka minőség.
A WD1003FZEX meg 8. éve kinn van és 25eft, nézd meg a ST1000DM010 Seagate-et, mennyibe kerül, 12eft! Durva ez a különbség? Qrvára nem.
Főleg, hogy anno oprendszer alá vettem a WD Black-et, de nem futott sokáig, mert jött az Intel 520 120GB SSD, ami szintén strapabíró darab.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest