- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- RAM topik
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly
üzenetére
Csak helyreigazítottam, ha már ennyire az én élettörténetem követjük, mint egy telenovellát vagy szappanoperát
Most komolyan, rajtad kívül hányan blogolták még szövevényes telepítéseik történetét Peace and War terjedelemben az offban?
Azért is említettem, hogy már én se tudok mindent megjegyezni, amit olvasok.Nekem ezekkel a képmanipuláló meg videokonvertálókkal annyi csak a bajom, hogy rohadt sok van belőlük én meg ritkán használom őket, viszont akkor nagyon azonnal kell. Viszont ékegyszerű feladatokra ez a Gpaint vagy Gnupaint teljesen jó, de ha nem kérdezi pár napja a kolléga, megint kiment volna a fejemből. Gimp az valóban túl bonyesz Paint szintű dolgokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Használt 1TB NVME SSD-k.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azért is említettem, hogy már én se tudok mindent megjegyezni, amit olvasok.
Rowon