Hirdetés
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Reklámokkal ugyan, de ingyenes lehet az Xbox Cloud Gaming
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
ubyegon2 #11390 üzenetére
Az /opt mappába nem telepítek semmit szándékosan, de van, ami oda települt (asszem talán a WPS Office az egyik). Az unGoogled Chromium egy standalone/kvázi portable cucc, csak ki kellett tömöríteni ha jól emlékszem, ezt a /home/USER/opt-ba tettem meg, onnan is indítom.
Ami fura volt, hogy a Plasma telepítése után, bár a mentett jelszavak eltűntek a böngészőből, minden más megmaradt, extension-ök, plugin-ek, browsing history, szóval nem teljesen értem a jelenséget, de legalább ezt orvosoltam egy backup-pal.
Még arra kell rájönnöm, hogy mivel a Plasma telepítése során néhány csomagból régebbi verziót kellett feltennem ("kényszerítve", --force-all kapcsolóval), ezeket nyugodtan frissíthetem-e, vagy esetleg utána el sem indul a Plasma.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- EAFC 26
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Sorozatok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Warships
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest