Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Oké, akkor megy az sdb-re a grub.
Régi /home könyvtáram nincs, mert gyalultam mindent, mikor ssd-t szereztem be, és most állnék neki ismét a linuxnak. Windows kell, mert van olyan progi, amit nem váltanék ki illetve a család többi tagja meg inkább w10-et szeretne.
Azért gondoltam a 18.3-at, mert "windows" fejjel gondolkodtam, és úgy gondoltam, hogy ez talán fürgébb, mint a legújabb. (vagy itt nem úgy van, hogy nagyobb a rendszerkövetelmény minél újabb a rendszer?)
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon