- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA® driverek topikja
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
ubyegon2 #10505 üzenetére
No igen, kezd homalyossa valni a vilag, amit eddig vilagosnak lattam
Minel tobbet beszelunk rola, annal inkabb....
Persze az elozo postodat megertettem, valamelyest ici pici ralatasom is volt az UNIX rendszerekre, de meg abbol az idobol amikor meg RS222-es nagygepen dolgoztunk a szuvben, aminek terminalja sem volt, csak jopar (5-6 talan) jottek az IBM 4361-ek, aminek mar sajat terminalja volt es mikroprogramos processzoraA lenyege csupan az volt a kerdesemnek, hogy van-e lehetoseg adminnal belepni, de igy olvasva ez igazan fel sem merult senkiben sem....nekem egyelore mellbevago
de mondom, csak azert, mert nehany kattintas tavolsagra vagyok attol, hogy akar egy szovegfilet megszerkesszek, amit epp a konfiguracio miatt szukseges
A tobbit ertem, a tanulast, a felhasznalonak a minositeset ill megfogalmazasat is - de mondom, egyelore ezzel nem ertek egyet
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest