Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Windowsról váltanék és egyenlőre csak második oprendszernek tennék fel egy linux mint rendszert (hogy próbálgassam). Az XP és a win7 folyamatosan tekerte a procit... A gép egy régebbi darab. Próbálgattam már a 16-os verzióból. A Cinnamon csak kompatibilis rendszerben indul el, normálban nem. A Mate rendben működik, csak gyakran elveszti a wifit. Az Xfce rendben működik, csak fapados. Live-on kipróbáltam a 13-as verziókat, azok mintha gyorsabbak lennének viszont ott nem ismerte fel automatikusan a wifi adaptert ellenben a 16-sal. Mivel eddig linuxot nem használtam, így fogalmam sincs, hogyan kellene hozzáadni egy wifi adapter drivert vagy a video kártya driverét.
Konyha nyelven esetleg valaki le tudná írni?EVO D510 SFF
Intel Pentium Socket 478 2,4 Gh
Memória 1,2 Gb
Video: ATI RADEON 9200
Hálózat: TL-WN727N (USB wifi)Vagy van valami más javaslatotok?
köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- YouTube
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- World of Warships
- További aktív témák...
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon