- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Windowsról váltanék és egyenlőre csak második oprendszernek tennék fel egy linux mint rendszert (hogy próbálgassam). Az XP és a win7 folyamatosan tekerte a procit... A gép egy régebbi darab. Próbálgattam már a 16-os verzióból. A Cinnamon csak kompatibilis rendszerben indul el, normálban nem. A Mate rendben működik, csak gyakran elveszti a wifit. Az Xfce rendben működik, csak fapados. Live-on kipróbáltam a 13-as verziókat, azok mintha gyorsabbak lennének viszont ott nem ismerte fel automatikusan a wifi adaptert ellenben a 16-sal. Mivel eddig linuxot nem használtam, így fogalmam sincs, hogyan kellene hozzáadni egy wifi adapter drivert vagy a video kártya driverét.
Konyha nyelven esetleg valaki le tudná írni?EVO D510 SFF
Intel Pentium Socket 478 2,4 Gh
Memória 1,2 Gb
Video: ATI RADEON 9200
Hálózat: TL-WN727N (USB wifi)Vagy van valami más javaslatotok?
köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest