Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
CsengődiGeri #10256 üzenetére
Ez windows-os kép? (H: ?)
A WINE nem egyenlő a natív linux alkalmazással, hanem, hogy egy tényleg windows-os programot a WINE környezetben telepítesz, majd futtatsz. Ergo ugyanaz a natív windows-os telepítő kell hozzá, mint amit Win alatt is használnál.
Amúgy szerintem ilyen torrentes izéval nem fog menni, kb. mindenhol azt olvasom, hogy módosított wine kell hozzá, egy patch-et kell beletenni a forrásba, és úgy fordítani.
Aztán talán megy, talán nem, de ha mégis elindul, akkor vagy nem lesz hang, vagy összeomlik a játék, vagy csak simán katasztrofális teljesítménnyel megy. Mindenesetre abban van egyetértés, hogy ha működik is, érdemes mindent low-ra állítani benne.WineHQ-n nézz körül, de máshol is rengeteg infó van, hogy hogyan lehet életet lehelni bele Mint alatt. Én nem szoktam játszani, így nem tudok érdemben hozzászólni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- E-roller topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest