- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz zoltanz #24000 üzenetére
A FF Androidon nekem nagyon megbízhatóan működik, AdBlock helyett mondjuk UBlock Origin-nel. Ez nem enged át YT reklámot, sem Androidon, sem asztali rendszeren.
Egyébként Androidon root nélkül telepíthető pl. a Newpipe, ami meg egy sokkal barátibb 3rd party kliens... mondjuk YT bejelentkezés nincs benne, ahhoz valami más kell (talán ReVanced néven fut most a másik app, nem tudom kell-e hozzá root)
Üdv, pengwin
-
F34R
nagyúr
válasz pengwin #24001 üzenetére
Illetve meg a Libretubet mondanam Newpipe mellett, mivel nem volt mindig az mukodokepes igy kellett 1 + ban. Nekem Mull browser van de szinten Ublock Originnel.
Ettol tobb nem is kell blokkolasra.iOS-re a Vuetube, Yattee, uYouPlus kliensek vannak.... egyikkel sincs tapasztalatom
-
zoltanz
nagyúr
Köszi..
Androidon maradok a Brave nál Dark Reader akad. iOs-en 15 viszont Firefox a youtuba-nàl is használja az Adblock Pro kiiegészítőt. -
pengwin
addikt
válasz cami][us #24003 üzenetére
Ezzel a FF fícsörrel nekem voltak problémáim, néha szüksége volt egy kiegészítőre is, hogy működjön. Egyébkénmt meg senki sem beszélt YT prémiumról...
#24002 F34R
A Newpipe ha jól tudom minden Google-ös frissítés után eltörik. Régebben volt olyan, hogy ez hosszabb ideig tartó kimaradáshoz vezetett, de manapság már nagyon gyorsan frissül, így nincs is vele probléma.Üdv, pengwin
-
zoltanz
nagyúr
iOs én csak youtube prémium MAL érhető el az, hogy háttérben szól a youtube és te más alkalmazásban vagy.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz pengwin #24009 üzenetére
Vagy a háttérben lejátszós FF kiegészítő nem működik, vagy nem is elérhető?
iOS-en az összes böngésző a Safari Webkit renderelő engine-t használja, tulajdonképpen csak a UI más meg pár +szolgáltatás Firefox esetében is a Safari-hoz képest, így bővítmények sincsenek.
sweetlou6.wordpress.com
-
zoltanz
nagyúr
Tiling, pálcika Wm tapis készülékekre Android iPad.
i3 touch menu - a polybar module collection
github
[link]
-
cami][us
senior tag
OpenSus konferencia videókról minden kommentelhető, csak a kodekes nem. A végén még valaki beszólna.
-
-
-
zoltanz
nagyúr
Bocs a szakmaiért.
iphone-on elvileg készül chrome, firefox saját böngésző motorral. Lehetséges futtatása elvileg régebbi iOs-en ha jailbrake-elten, 64 bites Soc-on? -
-
ViZion
félisten
Mert megérdemlitek...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Archttila
veterán
Tipikus HUP szinvonal... nem mellesleg tele van az oldal iPhone es mac userrel ami nem feltetlen problema csak hat...
De legnagyobb kedvencem trey az órájával meg a buguntuápgredek , vaohh micsoda truvisze.[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
zoltanz
nagyúr
Alpine Linux parancssor iOs -re
[link] -
fatpingvin
addikt
-
Apollyon
Korrektor
Azt láttátok, LTT-ék mekkorát égtek? Fura, hogy egy ekkorára nőtt banda ilyenen elcsúszik.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest