- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Ebben a topikban ecseteltem, hogy fájt a kezem! Utólag kiderült, hogy ínhüvelygyulladás volt és nem ízületi probléma! Hál' Istennek ez az egyszerűbb eset volt így. A másik, amit mondani akarok, hogy kaptam egy gyógyszert az ízületi fájdalomra vagy kéz fájdalomra és az egyben egy szorongáscsökkentő gyógyszer volt és hát eddig nem tudtam, de én nagyon szorongtam. Úgyhogy ezt is eliminálta egyben a fájdalommal. Úgyhogy nagyon megváltoztam. Világéletemben szorongó típus voltam, persze eredetileg kéz fájdalomra kértem a gyógyszert és a szorongás sem okozott eddig gondot. Gondoltam én! De most sokkal jobban tudok gondolkodni, problémát megoldani és sokkal éberebb vagyok úgyhogy ezt a gyógyszert megtartottam.
Offolok az off topicban.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- i5-ös félkonfig
- i3-as félkonfig (Win11 kompatibilis)
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest