Új hozzászólás Aktív témák

• Frawly

veterán

válasz 0xmilan #17600 üzenetére

Pont egy órája néztem meg. Elég bullshit videó, látszik nem sok fogalma van a csávónak a Linuxról. Szervereken használgatta csak, azt is úgy, hogy elő volt telepítve, meg segítettek neki beállítani, és virtualizáltak neki rá egy Windows Server 2016-ot, és azzal ő már boldogul, mert egy normál grafikus Windows 10 pár extrával. Persze sikerült ilyen fórumos szlogeneket összeszednie a Linuxról, amikben vannak féligazságok.

Na, de ne bántsuk, megértem, hogy ő egy szigorúan Windows only gyerek. A Linus Media Group a Windowszal keresi a kenyerét, gépeket benchmarkolnak és tuningolnak (tesztprogik 99,999%-a csak Windows alá van), játékokat tesztelnek (MacOS kiesik), Adobe Premier-rel vágják az összes videót (Linux, BSD-k kiesnek), így az egész cégének az ökoszisztémája erre épül. De akkor hagyhatta volna, hogy az Anthony nevű beosztottja csinálja meg a videót, az a csávó legalább ért a Linuxhoz valamit (bár ez a GNU/-beszólása a szokásos fórumos megmondóemberes precízkedés). Meg azt sem értem, hogy miért kell az összes videóban Linusnak szerepelnie, mintha szerelmes lenne a saját hangjába. Lényegében bármelyik alkalmazottja jobb videós szerepléseket csinál, mint ő, fele annyira sem idegesítőek és balfaszok, nem nyávognak, nem ejtenek le mindent, nem tipegnek szandiban. Pedig az a Riley gyerek is egy elég irritáló kis bölcsész nyávogó pöcs (nem véletlenül írónak vették fel, nem szakmai dolgokra), meg nem sok fogalma van róla, miről beszél (nem ismeri az AMD és Intel platformok közötti különbséget, s775-ös DDR2 lapba rendel nem moddolt s771-es Xeont DDR3 RAM-mal, stb.), de még mindig inkább őt látnám viszont egy LTT videóban, mint Linust.

Új hozzászólás Aktív témák