Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Harmadjára is bevásárolná magát az AI-ba az Intel?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Monitorkalibráló eszközök
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Freeman007
üzenetére
Ugyanide jutottam én is, ami a képeiden látszik, mindenféle dolgot kipróbáltam, függőségeket egyenként törölni, újra felrakni, de eszerint hibás a csomag, amit Kapitány is ír...
Amúgy nem a KDE-vel van baj, csak éppen belefutottál Neon-nál ebbe ill belefut szerintem még sok mindenki és egyértelmű most már, hogy ez a plasma6 áttérés nagyon nem megy simán a KDE-nél.
Érdemes kipróbálnod a Linux Mint Cinnamont, szerintem jóval problémamentesebb és kicsit egyszerűbb is a kezelése a KDE disztróknál. KDE akkor jó, ha nagyon ki tudod használni azt, hogy eszméletlen konfigurálási opciója van, normál felhasználónak bőven jó a Cinnamon felület és azért ebben is rohadt sok beállítási lehetőség van. A Cinnamon 5.8-ról Cinnamon6-ra való áttérés viszont totál problémamentes volt!
Erre mondják, hogy aki nagyon nem ért a Linuxhoz, érdemes ezt használnia! Igaz lehet, én már 10 éve ezt használom. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Erre mondják, hogy aki nagyon nem ért a Linuxhoz, érdemes ezt használnia! Igaz lehet, én már 10 éve ezt használom. 
CPT.Pirk