Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tordaitibi

veterán

válasz csixy #77965 üzenetére

Ebben igazsagod vagyon, ami nincs az el se romolhat.
    Viszont, nekem egy 1 eves, vegre jol mukodo, kezreallo es nem keves munkaoraval olyanra alakitott es felszoftverezett rendszert sikerult osszehoznom ami maximalisan megfelel.
    Es most nem sorolom hogy smb, helyi haloba beillesztes, nyomtatoim, a szkennerem, a tv tunerem, az apro szkriptjeim, tucatnyi bekonfigolt szoftver, gyorsbillentyuk, kiterjesztett monitor, a felhotarhelyeim, linuxos Onedrive, a telefonommal szinkron, a masodmeghajtoim eleresi utjainak konfigolasa, a panel ikonozasa, az autostartos programjaim, az fstab maceralasa, a monitorvzerlo ddccontrol konfigja, ennek segedszkriptjei, a hdmi audio konfigjai, pulseaudio konfigok, stb.stb. es meg szazszamra sorolhatnam, hogy ez nekem mennyi beleolt munkaoraba telt. A temazasrol, kinezetrol, ablakeffektekrol, ezekrol meg szo se esett.Munkaorak szazaiba, ha a forumozast, guglizasokat beleszamolom.
    Es nem akarom barmi miatt ezt az egeszet ujrakezdeni.
    Inkabb Timeshift, es ezert is kerdeztem hogyan lehet az egesz / konyvtarat ugy menteni hogy egy esetleges gebasznal az egeszet vissza lehessen allitani.

Új hozzászólás Aktív témák