Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz tordaitibi #56965 üzenetére

Ezzel az SSD-s nyekergéssel pont nyitott ajtón estél be, az elején volt ilyen parásabb időszak, amint az éppen így megvolt Win alatt is, sőt, ha a Flash topikot olvasod, a mai napig paráznak a winesek, hogy jó-e így, használhatom a meghajtót......itt jön a fantörpikus válasz rá! Nem, inkább a Win sajátját rakd vissza....2006-os mellesleg. :-)

Ma már a desktop Linuxokon sem kell semmit állítgatni, ellenőrizned sem kell, éppen csak amiatt érdemes, mert több Linux több alapbeállítás, de egyikkel sem lesz gon a TRIM-mel, az alignálással sem. Ezek az írások 12.04 és 14.04 verziók idején születtek, de ott maradnak, mert sokan mégis akarják ellenőrizni, optimalizálni az SSD-t. Ez van.

Nem ezért nem hódít teret igazán, hanem mert az embereknek az idióta tanárok is olyanokat mondanak a Linuxról, amit anno láttak....én se könnyen győztem meg némely kollégámat, hogy rakjunk a gépére egyet. Azóta persze mindegyik örül és használja.

Nincs infójuk az embereknek, ha meg van, az téves, de nagyon! :((

ezt már általánosságban írom:
    Mindegy, ne menjünk bele lin-win flame-be, mert annak sosincs jó vége! Mint ahogy kolléga is imént nagyon kezdte emlegetni a Linuxos gondjait, meg ilyen nincs winen..... no meg a router.....ja, hogy egy ember csinálja a tomatot!? Hát kérem szépen, rakjon rá wint, aki akar. ;)

(1)

törölt tag

válasz tordaitibi #56965 üzenetére

Igen, kb. arról van szó, azért nem fog soha eljönni "a linux desktop éve", mert nem tudja annyira követni ezeket a trendeket a rendszer. Egyik általam ismert linux sem.
    Nagyon sok munka lenne egy olyan mértékben automatizált, out of box működő rendszert csinálni belőle, amilyen egy windows. Viszont aki ért hozzá valamennyire és szeret is ilyesmivel szórakozni, azt pont ez az automatizáltság akadályozza windows-on.

Persze szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák