-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
distrowar azért ne legyen
már csak azért is hülyeségnek tartom a disztribúciók közötti flame-et, mert mindenkinek megvan a maga stílusa, ahogy minden disztrónak is. én imádom a slackware-emet, épp' azt tervezem hogy rendelek is egy csomagot a Slackware Store-ból, pusztán támogatás jelleggel. a céges tűzfalra is Slackware-t raktam, mégis, a munkahelyi gépen Ubuntut használok, anyámnak Xubuntut raktam fel, az IBM (vagy Dell? tudja fene...) disztrószavazásán is az Ubuntut választottam. ingyenesen másolom bárkinek az UHU-t (meg mondjuk bármilyen más disztrót is, ha kéri)
mindenkinek mások az igényei, egy kezdő Linuxosnak biztos nem mondanám hogy Slackinek ugorjon neki (bár az tény, hogy ha akar, rengeteget tud belőle tanulni nagyon rövid idő alatt)
a másik véglet a ''felhasználóbarát'' Linux, mostanában (majdnem) minden disztró errefelé megy, ami egyáltalán nem baj. ilyen az Ubuntu, az UHU, a Suse de akár a Fedora is (bár ez utóbbit személyesen nem ismerem, csak ''elméletben'')
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Túraautó topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest