- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Legyetek szívesek az offtopik témákat ne ebben a topikban tárgyaljátok ki. A topikgazda is jelezte, most törölni kellett jópár hozzászólást, most már maradjatok a (szakmai) topik keretei között.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MKLS
aktív tag
válasz
1 among many #22673 üzenetére
Én egy öreg 6 éves HP 530-as laposon Linux Mint-et (Linux Mint 16 Petra 32bit cinnamon) használok, próbáltam a Manjaro-t is, tetszik, szimpatikus de meglepő módon a Mint gyorsabban bootol és mintha gyorsabban is futna ezen az öreg vason, pedig elvileg az Xfce jobb gyenge gépekre. Nomeg nem keveset szívtam az Xfce power managerrel ami általános probléma rengeteg embernél disztrótól függetlenül. Szóval én a Mint-et ajánlom, a 13-as az LTS, a 16-ból meg hamarosan jön ki az Xfce-s az RC már kijött. Ugyan nem próbáltam de a Mate verzió elvileg még kevesebb vassal beéri mint a Cinnamon, nekem ez utóbbi jött be gyors, stabil, minden szükséges program előre telepítve.
-
McSzaby
őstag
válasz
1 among many #22673 üzenetére
Én 8 éves Acer laposon használtam
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest