-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
Lacces #11187 üzenetére
Engem nem érdekel, hogy milyen disztro vagy hogy Windows vagy Linux vagy Mac, én mind3-al jól elvagyok, nálam egy a lényeg, automatán működjön!
Automatán működjön jól, ne pedig kézzel piszkáljam, mert attól hülyét kapok.
Akkor a linux nem neked való, gyorsan hagyd abba mielőtt a zárt osztályra kerülsz
Egy fedorát még max megnézek a kiterjesztett ablakra, de ubuntu alatt = halál! Ha a hivatalos fórumon is visszaírnak rá, hogy ez nem lehetséges, vagy csak nagy hackelés árán...
Most vagy én nem értem mit akarsz, vagy valami nagy gubanc van. Mondjuk nem írtad milyen grafikus kártyád van, az én laptopomban nvidia 8600M van, a bináris nvidia driverrel pedig a windows-hoz tök hasonlóan csak össze kell kattintani:
Addig tolta amíg a 3Gb-ot nem döngötte, onnan már pörgette a procit.
Ez megint valami gubanc, ha megtelik a memória akkor nem a proci pörög hanem a merevlemez, mivel intenzív lapozásba (swap) kezd.
Ilyen leírásra hogyan kell a google-n rákeresni?
Passz. C1E-t BIOSban kell bekapcsolni, NoHZ az kernel opció, cpufreq az egy külön csomag + kernel opció, GPU az általában alap, merevlemez az hdparm illetve laptop mode.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest