- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
lev258 #32757 üzenetére
Szerintem a LIve-CD-ről hiányzik az rt2561.bin fájl (remélem jól emlékszem, lent problémáztam ezen).
Most rakom újra a Debian LXDE-t és telepítésd közben kérte a fenti bin fájlt, a korábbi telepítésnél ezt nem kérte, de úgy tünt nem is kell neki, mert kérte a hálózati tükör kiválasztását, wlan jelszót -
Vladi
nagyúr
válasz
lev258 #32614 üzenetére
Nem fura, még egy via gpu is kiköhögi magából a vágyott felbontást. Annyi, hogy másik monitor volt rádugva, annak meg jól olvasta ki az adatait. Valószínüleg valami gagyesz drájverrel megy éppen, vagy vesa módon. Én szereznék bele bármit ami ati/nvdiai.
xrandral szerintem rá lehetne húzni a felbontást, de leht, hogy xet kell hozzá szerkeszteni.
-
Arpee78
senior tag
válasz
lev258 #32612 üzenetére
Lubuntut tettem rá eredetileg, az működött az 1680x1050 felbontású monitorommal, de miután rákötötte az említett Samsung monitort az egyszerűen kikapcsolt(villogott a monitor led-je). Jól értem a VIA videókártya 1280x1024-et tud max? 2GB swap tárhelyet tettem a HDD elejére.
-
Arpee78
senior tag
válasz
lev258 #32609 üzenetére
xrandr: Failed to get size of gamma for output default
Screen 0: minimum 640 x 480, current 1280 x 1024, maximum 1280 x 1024
default connected primary 1280x1024+0+0 0mm x 0mm
1280x1024 0.0*
1024x768 0.0
800x600 0.0
640x480 0.0Kissé álmosan reagál, úgy véled ennek a VIA chipkészlet az oka? 1GB RAM és 80GB HDD van mellette, nem gyors gép, de furcsán lassú, pedig effekteket már kikapcsoltam
-
Nova96
őstag
válasz
lev258 #32590 üzenetére
Meg és semmi...
Na jó egyenlőre felbosszantott. Telepítés is vicces volt a logónál megállt... szóval lehet a pendrive készült el rosszul?
Csökkentett indításban felraktam majd logónál megint megállt, majd ott letoltam minden frissítést és utána elindult végre..de laggol , lassú akadozik.
Engem nem szeret a linux.ubyegon2
Driver felismerte, windows alatt semmi gond nincs.lev258
Ez a mint.
Igen,AMD Radeon® HD 6470M with 512MB/1GB DDR3 VRAM
UUB-val egy 4GB-os pendrive-ra, de holnap megpróbálok egy másik pendivot. -
Llew
senior tag
válasz
lev258 #32489 üzenetére
Thx. Leghülyébb hiba. A kábel jó volt, de hosszabbítón keresztül ér el a géphez és a hosszabbító szarul volt bedugva a gépbe. Megigazítottam, simán felismerte.
Most viszont van egy második gondom:
Nem megy a scanner. Ahogy utána olvastam azért, mert a driver csomagban valami általános korábbi driver van, amivel a nyomtató megy, de a scanner részt nem ismeri fel a gép, így az nem.
Találtam hozzá egy megoldást, de ez nekem elég kínai és bonyolult. A gyártótól leszedtem a linux drivert, kicsomagoltam. A mappában van külön install.sh, install-printer.sh, install-scanner.sh file is. Hogy telepítem ebből csak a scannert?Ezt van benne:
#!/bin/shSCRIPTS_DIR=$(dirname "$0")/noarch
# load 'scripting' run-time support utility functions
. "${SCRIPTS_DIR}/scripting_utils"
script_log_init $(basename "$0" ".sh")# load 'package' run-time support utility functions
. "${SCRIPTS_DIR}/package_utils"
environment_init $(basename "$0" ".sh")if sh "$SCRIPTS_DIR/pre_install.sh" "$@" ; then
sh "$SCRIPTS_DIR/package_install.sh" "scanner-meta"
sh "$SCRIPTS_DIR/post_install.sh" "$@"
fide ha ez a használati utasítás, akkor ehhez nagyon kevés vagyok.
-
akipapi
tag
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
lev258 #32385 üzenetére
Egy egyszerű felhasználó vagyok, azt sem tudom mi fán terem az a log, nemhogy még keresgéljem is. Ez nem beidegződés kérdése, ha win alatt gond volt az ember lefutatott egy jónak vélt programot és vagy megtalálta a hibát vagy nem, de általában megtudtam oldani a gondokat. A Win-re azér vannak grafikus hw-ellenőrző programom, itt mivel teszteljem a hw-ket, amit találtam az terminálos?
Sőt a hw hibás notimra a linuxok simán elkezdték a telepítést, sok fel is települt, amíg a win megállapította telapítés előtt, hogy rossz a hdd. -
milestone
tag
válasz
lev258 #32373 üzenetére
Tényleg van hozzá XP-skin? Az nagyszerű lenne
Hogyan/honnan lehet azt beszerezni? Gugli a barátom?
(#32375) CPT.Pirk - köszönöm neked is
Van LTS ebből is?
Felirat problémára megoldás esetleg? Pl. itt a fórumon az avatarok is halványak.
(#32376) Vladi - neked is köszönöm. Nvidia MX400(0), nem tudom pontosan.
-
-PLevi-
senior tag
válasz
lev258 #32259 üzenetére
Persze, 14.04.1-et. Főleg hogy nagyszülőknek lesz. Oké, nem egy Debian (én azt használok), de csak nem olyan rossz azaz LTS sem.
(Emlékeim szerint használtam kb. egy hónapig 13.04-es vagy 13.10-es Lubuntut, annyi biztos, hogy nem LTS volt. Igazából nem volt vele semmi problémám.)
(#32261) whbear
Köszi, ismerem! Nagyon jó cucc, vettem már hasznát, de most valamilyen "rejtélyes" oknál fogva nem segített...
Lásd: 1, 2, 3, 4, 5 -
djyuri
őstag
válasz
lev258 #32244 üzenetére
Ok..ez jó hír. Akkor a pendrive esetén az lehetett a hiba,amit fentebb írtál. Sima vinyó esetén,ha szabályosan leválasztom a gépről,akkor simán át tudom rakni a wines gépbe
Ha igaz,amit ír,akkor 25 perc múlva kiderül.
Egyébként kb ugyanott tart,mint az előbb a ide-to-ide vinyó esetén,csak most 35 perc helyett 5 perc telt elSzóval ezzel a h*lye black vinyóval kellett volna kezdenem már az elején
-
djyuri
őstag
válasz
lev258 #32242 üzenetére
Mindig tanulok valamit
A live lemezzel töröltem,ami nem kell az RM paranccsal. És magamtól rájöttem,hogy átmásolható a fájlkezelőből a média mappa hosszú elérési útja
De most bedobtam egy 1 terrás lemezt üresen,de NTFS-re formázva. A linuxnak nem adtam ki az átformázást/konvertálást. És a mentést is újraindítottam az elejétől,mert közbe azt is észrevettem,hogy megjegyzi hol tartott és fojtatta volna onnan tovább...ez pozitívan lepett meg
Szóval bent a terrás lemez,amire remélem ntfs-be másolja a fájlokat...ha nem,akkor mit tegyek? Eresszek rá win alatt egy sima recover-t? -
djyuri
őstag
válasz
lev258 #32240 üzenetére
Hát sajnos azt hiszem ez már késő....kiírt valami hibaüzenetet,de annyit el tudtam olvasni,hogy not enought free scape és azzal a pillanattal újraindult a gép..és nem tölt be már az ubuntu
Hát akkor azt hiszem ránézel livel usb-vel....hátha tudom törölni...
egyébként az miért van,hogy ntfs-re formáztam a pendrive-ot....így is másoltam rá a filmeket...de ha visszarakom a windows pc-be,akkor nem látja a fattáblát a win a pendrive-on?
-
djyuri
őstag
válasz
lev258 #32237 üzenetére
Nemgond
csinálta úgy is...perpill betelt a fővinyó....másolok pendrive-ra....de lehet valahogy életre keltem a raid-ot is,mert ott van 220 giga hely....a mostani 73 giga nem volt elég...talált rajta egy 60 gigás mpg fájlt is..bár szerintem ez csal valami módszer hiba lehet,mert ekkora felvétel nem volt rajta...talán paritásbitek alapján valami régi tényleg valós cuccot is leszedett róla.
Mind esetre hotswap vinyót nem tudok rádugni,mert nem ismeri fel.... -
djyuri
őstag
válasz
lev258 #32235 üzenetére
Megszoktam már,hogy az igazán problémás dolgokat én kapom
Linux-os ez volt az első,ami kifogott rajtam,mert egyéb extfat kereső progik win-en mindig megtalálták a dolgokat. De ez most csak így sikerülhetett,hogy egy linux oprendszer alól. Meg is hagyom a vinyón a linuxot,mert kedvet kaptam rá újra.
Azt jól sejtem hogy a képernyőkímélő közben is csinálja ugye?....mert azt elfelejtettem kilőni és 5 percenként ledobja...
-
djyuri
őstag
válasz
lev258 #32229 üzenetére
Kicsit bánom,hogy nem vittem végig a segítségeddel a raid láthatóságát...azok sokkal gyorsabb vinyó tárolásra....mert képzeld már talált 3 mpg filmet!!!!!!!!!!! Csak hát így felugrott x sok 99 órára
Mindegy! Áram van minden van,szoktam mondani....feltolom a fülest a fejemre,ilyenkor 6-8 óra hardcore
kibírom a zajt
Amúgy is közbe sikerült életre keltenem egy retro pc cdrom-ot,ami mindenféle hardver nélkül lejátssza az audio cd-ket...úgyhogy happy song
-
djyuri
őstag
válasz
lev258 #32229 üzenetére
Sok választásom nem volt..összesen 2...azaz a két merevlemez...utána a partícióra ugrott,ami híján szektor to szektor volt és abból is egy..utána a fájlrendszer lehetséges típusára kérdezett rá...ext...vagy fat,ntfs....
perpill ext féléken fut. a legvégén pedig megkérdezte,hogy hová mentse a talált fájlokat....hirtelen a zenék mappát választottam..még 20 perc -
djyuri
őstag
válasz
lev258 #32225 üzenetére
Nem történik semmi a futtatásd hatására
ez a vga driver lenne jó,de természetesen miszter nvidia nem elérhető.... quatro nvs 210s
-
djyuri
őstag
válasz
lev258 #32221 üzenetére
arra sajna az a reakció,hogy ez a csomag nem található: testdisk
fdisk:
Disk /dev/sda: 80.1 GB, 80060424192 bytes
255 heads, 63 sectors/track, 9733 cylinders, total 156368016 sectors
Units = sectors of 1 * 512 = 512 bytes
Sector size (logical/physical): 512 bytes / 512 bytes
I/O size (minimum/optimal): 512 bytes / 512 bytes
Disk identifier: 0x00061b63Device Boot Start End Blocks Id System
/dev/sda1 * 2048 152436735 76217344 83 Linux
/dev/sda2 152438782 156366847 1964033 5 Extended
/dev/sda5 152438784 156366847 1964032 82 Linux swap / SolarisDisk /dev/sdb: 82.0 GB, 81964302336 bytes
255 heads, 63 sectors/track, 9964 cylinders, total 160086528 sectors
Units = sectors of 1 * 512 = 512 bytes
Sector size (logical/physical): 512 bytes / 512 bytes
I/O size (minimum/optimal): 512 bytes / 512 bytes
Disk identifier: 0x1a199a57Device Boot Start End Blocks Id System
-
djyuri
őstag
válasz
lev258 #32213 üzenetére
Igen. Extundelete-0.2.4 és a másik testdisk-7.0-WIP
Talán a második tűnik jobnak. Mindkettőben van readme
Igenvan egy lemezem egy asztali felvevőből. A felvelő típusa alapján talált fórumokon annyit írnak,hogy be kell dobni a vinyót egy ubuntus gépbe és már látni is a fájlokat rajta. Windows-on gépen látszik a vinyó,mint raw fájlrendszerként,de közben az asztali felvelő meg 40++ filmet lát rajta. Már korábban is próbálkoztam lementeni,de nem láttam fontosságát annyira,mert még ment a felvevő tápja...de sajna 2 hete az meghalt a felveő tápja és valószínűleg vagy donort kell vennem hozzá,vagy egy komplett manuális tápot építek neki és kiírom lemezre az összes filmet róla :S ha csak nem találok végre egy működő megoldást PC-hez.
Már ott tartok,hogy kéne találnom egy közeli linuxos kollégát,akihez elvinném és pár milkáért vagy sörért megnézi mit lehet tenni a dologgal
ok..létrehoztam,de kicsit nagy..megpróbálom egy feltöltőhelyre feltölteni.
-
djyuri
őstag
válasz
lev258 #32209 üzenetére
Az eleje feltelepül,de a másik parancs kiadására ezt írja:
Sudo: mdadm: command not foundA raid nekem nem fontos....csak viszonyításképpen írtam,hogy azt se látja...nekem a másik IDE-s vinyó kellene. Olyasféle módon szeretnél láttatni,mint a windows esetén a lemezkezelés funkcióval. Ott lehetett úgymond a rendszerhez hozzáadni a betüjelnéküli vagy formázatlan vinyókat.
De ha egy recovery program lenne,ami látja ezt a lemezt,akkor az is tökéletes...sőt.
-
spammer
veterán
válasz
lev258 #32174 üzenetére
Lényegében kerekítésekkel egyenlőek (amúgy nem egészen pontosan):
top: 1932744 KiB = ksysguard: 1.8 GiB = hardinfo: 1932 MB
htop viszont 1887 MB-ot (ellentétben a fentiekkel, pl. hardinfo), ami 1.757406 GiB, így kerekítéssel lesz belőle 1.8 GiB, de azért 1887 és 1932 között 45 MB eltérés van, ami elég furcsának tűnhet... És az 1887 MB az 1.887 GB (ami kerekítve inkább 1.9
) .
Ha jól firkáltam, mert már kezdtem kicsit belezavarodni a végére.
No mindegy, elég is volt a témából, a lényeg, hogy kicsit furcsálltam, de így már oké.
-
spammer
veterán
válasz
lev258 #32171 üzenetére
Oké, tényleg, más mértékegységben adják még, ráadásul kerekítenek is, így kicsit megkavart. De ettől függetlenül így is furcsa nekem, hogy ennyit lecsíp... Na majd csekkolom a másik gépeken is.
(#32172) Claude Leon: Ja, az lehet, utána is nézek, Inteles kártya (ValleyView Gen7-et ír az info)
-
DrojDtroll
veterán
válasz
lev258 #32129 üzenetére
A RAM igényével én sem vagyok megelégedve. Szerintem valami lágyabbra lesz cserélve, mondjuk xface-re, de fent lesz az i3 is, mert az is nagyon tetszik.
Vladi
A telepítéssel nincs gond, csak ez a hálózatos probléma nem tetszik, Egyenlőre más erőfeszítéseket tennék a "felnövés" érdekében.
-
kemotox
addikt
válasz
lev258 #32062 üzenetére
Hát egyszer végigcsináltam egy leírást amiben terminálos currentes telepítést írták le, de fallback lett a vége. Aztán most meg valami bumblebees dolgot találtam itt a fórumban, azt végigcsináltam és semmi sem történt, vagyis valami biztos, de ugyanúgy software renderingben indult a gép.
#32063 ubyegon2: Meglesem, köszi.
Mint alatt hol van, vagy milyen néven az "Adittional Drivers" ?
-
kemotox
addikt
-
herdsman12
őstag
válasz
lev258 #32042 üzenetére
LXLE egy EEE PC 901, 2GB RAM, 32GB SSD.
Ez a korábbi kernel kérdés nekem magas.
Ez volt eredetileg:
~$ uname -a
Linux ggy-901 3.2.0-69-generic #103-Ubuntu SMP Tue Sep 2 05:03:16 UTC 2014 i686 i686 i386 GNU/Linux
Most:
~$ uname -a
Linux eee-901 3.2.0-73-generic #108-Ubuntu SMP Tue Nov 25 11:13:46 UTC 2014 i686 i686 i386 GNU/Linux
Van egy 21 napos mentésem, max azt tudom kipróbálni. -
herdsman12
őstag
válasz
lev258 #32038 üzenetére
Elindítottam Live módban, ott CPU:2%, Mem:137MB.
Most normál módban CPU:97%, Mem:1276/2005MB.
A System Profiler and Benchmark szerint Memory 2053MB (317MB used)
A Memory Report így kezdődik:
Memory
Total Memory 2053336 kB
Free Memory 737892 kB
Buffers 35836 kB
Cached 995820 kB
Cached Swap 0 kB
Active 303084 kB
Inactive 961596 kB
Active(anon) 233688 kB
Inactive(anon) 86196 kB
Active(file) 69396 kB
Inactive(file) 875400 kB
és még vagy 40 sor.
Kb 2 hónapos telepítés, eddig volt 4-5 frissítés, mindet ráengedtem.
Frissítéskezelőben a beállítások alapon, frissít mindent, előzetes, nem támogatott stb, jó ez így? -
djyuri
őstag
válasz
lev258 #32011 üzenetére
Szia
Csak windows-os gépeink vannak. És a felvevő fájlrendszere linuxos. Így nem látom a géppel,ami rajta van. Már régebben is próbáltam leszedni róla,de akkor nem tartottam fontosnak,mert jó volt a felvevő és láttuk a filmeket rajta. De most át szeretném menteni PC-re. -
phanfantom
senior tag
válasz
lev258 #31923 üzenetére
Sajnos nincsenek alternatívák és nem hobbi szinten használt dolgokra gondolok, hanem pl. ügyfele vagyok egy cégnek vagy előfizetek egy szolgáltatásra, ami egy olyan programon fut amit "csak" win-re fejlesztettek, ezért nincs más választás.
Egyébként ez az adatbázis hol érhető el?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
lev258 #31914 üzenetére
A libgl1 az biztos nem Arch környéki csomag. Egyébként ezt találtam a témában, novemberben írták a teszteléses fórumban:
mesa-dri now replaces {intel,nouveau,ati}-driAnnyi biztos, hogy nálam a Catalyst mellett van mesa-dri, az meg a leírása szerint szolgáltatja az ati-dri -t is.
-
elodman
aktív tag
válasz
lev258 #31684 üzenetére
Köszi!
Igen, elfelejtettem: Win 7 -ről kezelném a Linux filerendszert.
A biztonság, stabilitás szerintem is kérdéses. (pl. csak GParted nem hagyott cserben még)
De: ext defrag is szükséges?
http://www.hecticgeek.com/2012/10/defragment-ext4-file-systems-using-e4defrag-ubuntu/Esetleg van "chkdisk" szerű tool Linux-ra, ami mutatja, ha hibás lett a filestruktúra / file-ok?
Thanx
-
Wiz Khalifa
veterán
-
válasz
lev258 #31665 üzenetére
OK! Együtt járnak, de melyik a lány?
Akkor csak jó útra vezettem a fórumtársat, pontosabb segítségre nem voltam képes, mert asztali gépem van dsl kapcsolattal.sudo apt-get install b43-fwcutter firmware-b43-installer
Akkor vagy ezt kell terminalba írni vagy Synapticból e kettőt telepíteni, ha jól értettem.
(#31667) Syd2012
Bal alsó sarokban menüre katt és a feljövő panel ablaksorába beírod a synapticot. Arra kattintva bejön a rootjelszó bekérő, jelszót beírod és indul is. -
törölt tag
válasz
lev258 #31586 üzenetére
Az a baj hogy nincs a koliban lehetőségem letölteni isokat semmilyen módon es el kell mennem mashova letoltogetni. Ezert nyűglődik a dologgal tobb napja mert eleg lassan megy a letöltés pendrivera kiírás feltelepites ciklus. Te Melyiket ajánlod letöltésre? Egyebkent letöltöttem a lubuntu 14.10et de az valami kegyetlen lassú meg instabil. Leállnak a programok váratlanul, ha tobb progi fut akkor meg belassul. Mint-ben van az utolsó reményem.
-
BoB
veterán
válasz
lev258 #31574 üzenetére
Ez nem az UEFI -től függ hanem a partíciós táblától. Míg win alatt nem, addig linux- nál van lehetőség bios+gpt -re olyan bootloader használatával amelyik támogatja. (Pl. Grub)
Persze vannak hardverek amikkel nem megy.
Uefi megköveteli a gpt-t, de önmagában nem az előbbi miatt lehet max 4 elsődleges partíció.
-
törölt tag
-
Rounder
csendes tag
válasz
lev258 #31484 üzenetére
Hol lehet ezt a DSL fület megtalálni? Én ilyet nem találtam, pedig kerestem, mert a Digi honlapján van egy leírás, amiben bemutatják, hogyan kell beállítani az internetet és abban is a DSL fülön dolgoznak, csakhogy ők a 10.10-es verziót mutatják, de ez amit én felraktam 14.04 és ebben nem találtam DSL fület.
-
Rounder
csendes tag
válasz
lev258 #31482 üzenetére
Megadtam a felhasználó nevet és a jelszót is. A képernyő tetején volt egy kis pulzáló jelecske, azon jobb klikk és kiválasztottam a kapcsolat szerkesztése vagy már nem tudom, lehet angolul volt, menüt és ott feljött egy ablak amiben látszott hogy felismeri a vezetékes kapcsolatot. Ott kiválasztottam a szerkesztés gombot és ott a megjelenő fülek között volt valami 802.1x security nevű, ahová be lehetett írni a felhasználó nevet és a jelszót. Beírtam, de mindig újra és újra megjelent az a panel ami kéri a felhasználó nevet és a jelszót. Mintha a jelszó nem lett volna jó neki, pedig nem rontottam el többször is beírtam.
-
Vladi
nagyúr
válasz
lev258 #31452 üzenetére
Azzal sincs, max nem indul el a grafikus felülete. Régebben volt szerenécsm ilyenhez. nvidia kártyát cseréltem atira. Majd reboot. Hopp nincs gui. Segáz. Driver le, másik fel, init 5... hopp működik.
(#31458) bob.zxr:
Ühüm... cenossel a következő 10 évet 3.10-el töltöm.
-
válasz
lev258 #31452 üzenetére
Köszi, bár ha a mostani kártyám is AMD, akkor nem kéne még az a gubanc se. Jól gondolom? Nem vagyok túlzottan képbe, de ha gáz,
akkor inkább átállítom csere előtt nyíltra.Nyílton van, ezek szerint nem lehet gond.
(#31454) lev258
Köszi!
Nem gond a Linux újratelepítése, csak még addig kéne a Win, amíg leellenőrzöm az SSD- t, utána úgyis kuka, telepíteni meg nem tudom, mert ezen a lapon már szerintem nincs IDE csatlakozó. -
haromegesz14
aktív tag
válasz
lev258 #31414 üzenetére
Vele próbálkoztam. Ja és bocsi, 13.04-hez van. Sok guide bezavart
Eljutottam odáig, hogy miután hozzáadtam a leírásban is szereplő kulcsokat a registry-be, utána már legalább kéri a user/pw párost, viszont folyton olyan hibát dob ki rá, hogy a tartomány nem létezik vagy nem elérhető.
-
válasz
lev258 #31401 üzenetére
Köszi, de a HD5450 van most a gépben, így nincs mit tenni.
Gondolom annyit tudok majd játszani vele, mint eddig, bár eddig a processzor nem bírta például a Mafia2 game- t, mikor kipróbáltam, melegedett, mint az állat és kikapcsolta a gépet. Ez az Intel processzor csak erősebb, mint a régi AMD 64, ami most van. Igazából a játékképessége nem érdekel. Ha a HD5450 nem jobb, mint az IGP, akkor be sem rakom, minek fogyassza az áramot.
(#31402) woodworm Köszi neked is, akkor nem lesz ezzel gondom!
(#31395) growler Igaz részben, régen olvastam Clem blogját. LTS lesz, de nem fut az Ubival teljes mértékben. Nem nagyon értettem, mi van most, kicsit változott a fejlesztés koncepciója, de abban valóban tévedtem, hogy nem lesz LTS! A frissítési metodika most akkor nem teljesen tiszta már nekem, meglátjuk 18- án, ha jól olvasom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- The First Berserker: Khazan
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Metal topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged