Új hozzászólás Aktív témák

• csixy

addikt

Ha a Pentium G630-es procit egy Core I7-3770-re kicserélem, az sokat fog lökni a rendszeren? Nem játékra kell. A pentiummal is elég szépen lejátssza a 8K-s videót a yutubon 1920x1080-as felbontásban kis alig észrevehető akadásokkal. Egy HP Compaq Pro 6300 SFF brand tizenéves vasról van szó. Belepistultam !!! Már kicsit megtuningoltam. 16 giga RAM lett benne. A féltéglányi WD Blue 500-as HDD-t kicseréltem egy kisebb fogyasztású Seagate 1 terás 2,5"-os noti HDD-re. A rendszereknek beépítettem a Samsung 883-as 1,75 terás enterprise SSD-met. Megmaradt benne a SATA-s DVD is. Barkácsoltam, bele egy másik belső SATA tápkábelt, hogy a negyedik SATA portra rá tudjak tenni egy SiliconPower 480 gigás SSD-t. Ez a vas egyben van! Családi archivumnak és mindenesnek építettem be a TV alá egy display port-HDMI átalakítóval. Később még bele tudok dugni egy PCI express 16x M2 adaptert kettő M2 SSD-nek. Afféle harcálláspont lett belőle.. Ezt még elég jól összerakták anno. ... és fillérekből van majdnem.

Új hozzászólás Aktív témák