Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #30610944

    törölt tag

    válasz májkimiki #70026 üzenetére

    Nezd, eloszor is aki hozong az o, nem en. En ertelmesen idejottem, kerdeztem es sokatoktol kaptam valaszt ahelyett hogy kioktattak volna. Igy segit egy ertelmes ember. O volt az aki hozta a stilusat, en csak gorbetukrot mutatok neki. Amilyen szinten beszel velem en ugy is reagalok. Ha rajta mulna akkor itt egy kezdo linuxos sem tanulna kutya fas..at sem.
    Az osszefoglalo megirasa szep dolog de senki nem kerte ra oket es ebben vitazhatsz te is velem de igy van. Ezt ne hozza mar fel nekem senki sem, hogy mert a sajat szabadidejeben igy meg ugy. Senki nem kerte ra oket. Anelkul is mukodne a forum. Ez csak egy lazy huzas, hogy ott van nyalazd at azt eredj innen. Kb. ezt a stilust kaptam tole. Kezdokent mondom, minden egyes linknel van ott egy par bekezdes magyarazas amivel total nincs beljebb egy kezdo. Kukkot nem tanultam belole.
    Magamat kell kepzelni, mert itt nem sokat fogok tanulni, tole meg plane nem. Nem is ad mindenre valaszat az osszefoglalo. De ha meg azt is mondtam volna, hogy figyu tovirol hegyire atnyalaztam es megis vab kerdesem akkor is le lettem volna ba..va az biztos.
    Kb. olyan mint amikor a matek tanar az egyetemen kiakadt mert nem ment a derivalas. "Osszeadni, szorozni, osztani, kivonni tudsz nem? Az minden alapja, akkor ez miert nem megy!?" mondta.
    De hiaba mondok barmit is ugyis ove lesz az utolso szo mert nem birja ki es mindent meg fog magyarazni...

    cigam: Nem is muszaj. Aki nem akar az nem valaszol ennyi. Akkor veszem a lapot es nem kerdezek tobbet. Meg mindig jobb, mint ott az osszefoglalo, vagy Google a baratod fele valaszok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák