- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Ugy nez ki, hogy eljutottam a falig egy LG K1-es laptoppal a Win.XP es a gep adta lehetosegekkel.
Volt egz halvanz remenyem, hogy a kamionban meg fel tudom hasznalni videochatelesre, mozizgatasra, telefonom (Huawei G8) kijelzojenek tukrozesere. De gyengenek bizonyult ehhez a feladathoz.
Igy egy utolso eselyt adva a vasnak kovettem inf3rno kollegank ezen tanacsat es pendrive-rol futtatva Linux Mint, Mate-rol (bal alul a Menunel, ha a kurzort ravezetem, akkor Linux Mint 18.3 Sylvia-t mutat) irom ezen sorokat. Meg ay internet kapcsolat is oszejott, pedig elso alkalommal talalkoyok Linuxxal.
Meg nem inditottam a telepitest, win mentes hianya es mint lathato (ekezetek nelkuli) nem megfelelo bilentyuzet kiosztas, tovabba foltos megjelenites hibak, osszezavarodo betuk (amikor a kurzor elhalad felettuk), lefagyas miatt.
Kerdeseim: Lehet-e Linuxxal ebbol a gepbol normalisan mukodo videolejatszasra, videochatelesre, telefon kijelzo tukrozesre bevetheto gepet varazsolni?
Nincs szuksegem grafikai, tablazatkezelo, szovegbeviteli stb programokra. Egy meg inkabb lecsupaszitott OP rendszer erdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest