Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HoTaZo

addikt

Sziasztok!
    Ugy nez ki, hogy eljutottam a falig egy LG K1-es laptoppal a Win.XP es a gep adta lehetosegekkel.
    Volt egz halvanz remenyem, hogy a kamionban meg fel tudom hasznalni videochatelesre, mozizgatasra, telefonom (Huawei G8) kijelzojenek tukrozesere. De gyengenek bizonyult ehhez a feladathoz.
    Igy egy utolso eselyt adva a vasnak kovettem inf3rno kollegank ezen tanacsat es pendrive-rol futtatva Linux Mint, Mate-rol (bal alul a Menunel, ha a kurzort ravezetem, akkor Linux Mint 18.3 Sylvia-t mutat) irom ezen sorokat. Meg ay internet kapcsolat is oszejott, pedig elso alkalommal talalkoyok Linuxxal. :)
    Meg nem inditottam a telepitest, win mentes hianya es mint lathato (ekezetek nelkuli) nem megfelelo bilentyuzet kiosztas, tovabba foltos megjelenites hibak, osszezavarodo betuk (amikor a kurzor elhalad felettuk), lefagyas miatt.
    Kerdeseim: Lehet-e Linuxxal ebbol a gepbol normalisan mukodo videolejatszasra, videochatelesre, telefon kijelzo tukrozesre bevetheto gepet varazsolni?
    Nincs szuksegem grafikai, tablazatkezelo, szovegbeviteli stb programokra. Egy meg inkabb lecsupaszitott OP rendszer erdekelne.

Új hozzászólás Aktív témák