- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- 
			  PROHARDVER! Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

beloadjoker őstag válasz  N0zer0

üzenetére N0zer0

üzenetéreKöszi! Persze, van rájuk alternatíva csak így negyed annyit kéne gépelni telón illetve tableten.. 
 Arch számomra ismeretlen terep de meg fogom próbálni, köszi a tippeket, akkor egy arch + frankenwm lesz próbálva ha felmegy frankenwm telepítéséhez egyébként hol találok infókat? mert feldobom lxdevel aztán feldobnám akkor a frankenwmet beállítanám alapértelmezettnek és annyi lenne /amúgy pl cobaltstrike, 3vilTwinAttacker, stb stb akkor van olyan program ami külön ablakot nyit futás közben ott dobja az infókat stb... ezt mind letesztelem majd hogy mennek e, bár most ahogy nézegetem elég fura ez a frankenwm, de nem gond kipróbálom valamikor, persze amiket ezek csinálnak mind lehet parancssorból csak az 3szor 4szer annyi idő vagy több mire beírogatom, ezt csináltam egy darabig gui nélkül de azért az kemény ilyen kis eszközön /amúgy pl cobaltstrike, 3vilTwinAttacker, stb stb akkor van olyan program ami külön ablakot nyit futás közben ott dobja az infókat stb... ezt mind letesztelem majd hogy mennek e, bár most ahogy nézegetem elég fura ez a frankenwm, de nem gond kipróbálom valamikor, persze amiket ezek csinálnak mind lehet parancssorból csak az 3szor 4szer annyi idő vagy több mire beírogatom, ezt csináltam egy darabig gui nélkül de azért az kemény ilyen kis eszközönegyébként frankenwmet debianra nem lehet feltolni? Ha igen donátok egy linket a telepítéshez? ubyegon2 Talán írok, de ez szerintem nem érdekelne túl sok embert meg ez egyáltalán nem egy nehéz vagy tudást igénylő dolog egyébként  
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

/amúgy pl cobaltstrike, 3vilTwinAttacker, stb stb akkor van olyan program ami külön ablakot nyit futás közben ott dobja az infókat stb... ezt mind letesztelem majd hogy mennek e, bár most ahogy nézegetem elég fura ez a frankenwm, de nem gond kipróbálom valamikor, persze amiket ezek csinálnak mind lehet parancssorból csak az 3szor 4szer annyi idő vagy több mire beírogatom, ezt csináltam egy darabig gui nélkül de azért az kemény ilyen kis eszközön
 /amúgy pl cobaltstrike, 3vilTwinAttacker, stb stb akkor van olyan program ami külön ablakot nyit futás közben ott dobja az infókat stb... ezt mind letesztelem majd hogy mennek e, bár most ahogy nézegetem elég fura ez a frankenwm, de nem gond kipróbálom valamikor, persze amiket ezek csinálnak mind lehet parancssorból csak az 3szor 4szer annyi idő vagy több mire beírogatom, ezt csináltam egy darabig gui nélkül de azért az kemény ilyen kis eszközön CPT.Pirk
 CPT.Pirk