Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo #19361 üzenetére
Ez a gurb és a telepítő dolga. Nincs köze a particionáláshoz. Megcsinálod a partíciókat. Mindegy hogyan. Felteszed az egyiket, aztán a másik rendszert.
A telepítőnek kell(ene) látni, hogy van már ott egy másik os. a windows 100%, hogy nem csinálja meg neked, lényegében nem vesz róla tudomást. az mbr-be beírta a cuccait és kész. Onnantól a grub már nem tud indulni.Ezért szoktuk először a wint telepíteni, utána a linuxot. Mert ez általában észreveszi, hogy van egy másik os. Utána a grub bejegyzi magának. Általában annyit csinál csak, hogy elindítja a másik os rendszerbetöltőjét (chainloader) legalább is grub1 még így csinálta. Most grub 2 nem tudom pontosan mit csinál. Nekem fedora telepítő be szokta jól állítani.
(#19362) CPT.Pirk
Szerintem az a kulcsa, hogy nem hagytam már neki helyet. A teljes ssd ki volt osztva partícióknak, minden hely foglalt. Akkor kénytelen betelepülni az első sda1 partícióra. (c: )(#19363) joecontra:
Igen, így is lehet. w7 alatt ez hogy működik?
(#19370) sh4d0w:
Nehezen tudom elhinni. Ha települ a lemezre, akkor kezelni is tudja. Ergó látja a másik partíciót és látja, hogy van ott valami. anaconda erre azt mondja: other os és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest