- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
urandom0
üzenetére
De azt melyik sorom üzente számodra valaha is, hogy ilyen fajta lennék? Hogy az csipegetem ki a világ történései közül ami nekem tetszik? A tényállás az, hogy ettől pont hülyét kapok és nem egy 'önsorsrontásom' volt már, ami ennek kiváló tanúbizonysága. Talán nem ártana egy személyes sörözés, mert így, nem semennyire ismerve egymást túl sok a fölös félremenés.
Neked is leírom, hogy magamra gondoltam, nem vagyok már topon fogalmazásilag, ne Rowon félreértelmezését vidd tovább, köszönöm.
Mindezek ellenére nem haszontalan, hogy körbejáródik a flatpak/egyéb csomagz témaköre.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6"FHD - Ryzen 5 7520U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő - Notebook
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- I7-4790K, 16Gb Ram, Sapphire RX550 2Gb Videókártya, 480Gb SSD, Komplett Számitógép
- Xiaomi 15 Ultra 16/512 Fekete-Ezüst + kiegészítők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L440 - i3-4000M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest