Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
kymco
veterán
Nem haragszom senkire (erre még csak nem is céloztam), ezért egy kissé célt téveszt az iróniád, de sebaj.....
Azt hogy hit nélkül valaki nem zárja ki magát, az üdvösségből, nehezen értem. Ha egy fuldoklónak bedobnak egy mentőövet, de nem hiszi azt, hogy ez segít neki, nem fogja megragadni, és bármennyire is bizonságos a mentőöv, a fuldokló megfullad....
Én pedig nagyon örültem, hogy a bűneimet adhatom :) Számomra a bűn olyan, mint az AIDS vírus.... Emészti az életem. Nem ragaszkodom hozzá, de sajnos a bűneim ragaszkodnak hozzám..... Jó, hogy VALAKI elvette.....
De ezt a topicot ezzel nem akarom tovább offolni.... -
Szekeres
csendes tag
Azt hiszem titeket is érdekel valamennyire mert akkor nem kapcsolódtatok volna be. Ha meg csak azért tetted hogy segíts az azt jelenti hogy ''szívesen kapargatod a gesztenyét másnak''. Igaz, valószínűleg engem érdekel legjobban a téma mivel én tettem föl a kérdést. Nem azért nem használom a Google-t mert annyira nem érdekel, hanem azért mert nem tudom. Tényleg. Akárhányszor kerestem valamit, sosem találtam.
Aktív témák
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest