Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDMI topic
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
kymco
veterán
Én a feltámadásra gondoltam sajnos...
Van egy esemény, amire valahogy reagáltak a hatóságok, a vezetők és a szemtanúk. Az esemény megtapasztalásának valószínűsége erre épül tök tudományosan. Jézus meghalt, detektálta a római katona, sírba helyezték stb. Rá két napra látták az emberek élve, volt eset, hogy több százan is. Ezt lejegyezték, majd sok helyen felolvasták. Nincs forrás arról, hogy bárki is ezeket kétségbevonta volna, de van sok beszámoló (egymásnak nem ellentmondó), hogy megtapasztalták Jézussal a fizikai találkozást a halála után stb..... Ezek nem ökörségek. Meghalt, de utána élt. ennek a hírnek a hitelessége erősebb, mint a már említett dolog... -
salgado
tag
mondjuk 2000év történelmét meghatározta a kereszténység/álkereszténység,közelkeleten,majd europában is.
azért az már valami!
mondjuk szerintem egy hitetlen akkor kezd el hinni Jézus-ban,ha lát olyan embereket,akik hitelesen hisznek/élnek benne.
ez egy nem tudományos bizonyiték.
itt a hit ami lérhetővé teszi Jézust!
[Szerkesztve] -
kymco
veterán
Jelenleg, ha sok szemtanúja van egy olyan eseménynek, amit a tudomány még nem igazolt, nem vetik el feltétlenül, mert akkor a tudomány fejlődése megállna, ugyanis a kisérlet az egyik fő területe a fejlődésnek. Ezek szerint hiteles érv lett volna a 16 sz-ban: Már pedig ha eddig elektromos áramot nem jegyzett le a tudomány, akkor nincs is.
-
kymco
veterán
-
Szalma
őstag
(Azért volt idézőjelben, mert az összes többi biblikus alak is legalább ilyen ''gonosz'', csak kissebb a hatalmuk...
Még ide tartozhat esetleg az a tudás, hogy Ádám és Lilith is hermafrodita volt (mint Isten saját képére teremtett) és csak szellemi társak lettek volna. Ádám akkor lett férfi, mikor nőt teremtettek belőle, mert különben nem igényelt volna társat.)
Szeretettel:
Szalma -
salgado
tag
1mozes könyve:
18. És monda az Úr Isten: Nem jó az embernek egyedül lenni; szerzék néki segítő társat, hozzá illőt.
19. És formált vala az Úr Isten a földből mindenféle mezei vadat, és mindenféle égi madarat, és elvivé az emberhez, hogy lássa, minek nevezze azokat; mert a mely nevet adott az ember az élő állatnak, az annak neve.
20. És nevet ada az ember minden baromnak, az ég madarainak, és minden mezei vadnak; de az embernek hozzá illő segítő társat nem talált vala.
21. Bocsáta tehát az Úr Isten mély álmot az emberre, és ez elaluvék. Akkor kivőn egyet annak oldalbordái közűl, és hússal tölté be annak helyét.
22. És alkotá az Úr Isten azt az oldalbordát, a melyet kivett vala az emberből, asszonynyá, és vivé az emberhez.
23. És monda az ember: Ez már csontomból való csont, és testemből való test: ez asszonyembernek neveztessék, mert emberből vétetett.
na már most ha''nem jo az embernek egyedül lenni'',akkor ebböl az jön ki nálam,hogy éva előtt nem volt senkije ádámnak,mivelhogy egyedül volt.
ez a biblia állitása
ha egy hivő azt mondaná akár keresztény ,akár zsidó,hogy lilith volt ádám első asszonya,a saját istenének,hitének az állitását vonná kétségbe.
mert hogy a igy kezdődik hogy :monda az Úr Isten!
úgy hogy a zsido mitologia,és talmud sokszor nem összeegyeztethető a szent bibliával,és az ún. tórá-val.
Jézus ezt a szemükre is hányta! -
salgado
tag
a biblia szerintem nem tartozik a ''mitologia'' fogalmába,de ez már az én dolgom...
épp azért irtam mert nincs ilyen rész benne hogy ''lilith'',pedig rákerestem ,de nincs.
itt te is rákershetsz ha nekem nem hiszel:[L]http://biblia.hit.hu/[/L]
(ez az eredeti károli féle biblia)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest