Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zikosz

újonc

válasz huncutka1029 #33317 üzenetére

Szia!

Köszönöm a segítséget, minden képen feljegyzem. Egyébként idő közben sikerült egy megoldást találnom legalább is arra, hogy a hiányzó csatorna is meglegyen:
    az összes digitális csatorna adatát felírtam (frekvencia, moduláció, symbol). Ezt követően a beállítások menün belül a digitális csatornák beállításában van lehetőség szolgáltatót váltani (ezen a típuson UPC van és Egyéb szolgáltatók). Mivel nekem az Egyéb van beállítva, ezért átállítottam UPC-re, ekkor kiírta, hogy törli az összes csatornát. Ekkor megpróbáltam kézi hangolással beállítani a hiányzó csatorna frekvenciáját és meg is találta az ezen sugárzott két adót, viszont a többit nem. Eljátszottam ugyan ezt fordítva (UPC-ről vissza Egyébre, csatornák törlése) és kézi hangolással beállítottam az összes csatornát (auto hangolással így sem találta meg). Most már minden sugárzott adót tudom fogni. :DD
    Az ország beállításra viszont felírom amit javasoltál és ha szükséges lesz kipróbálom.

Még egyszer köszönöm! :C

• zikosz

újonc

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. 1 hónapja vásároltam egy LG42LA660S készüléket. január elején a szolgáltató néhány új csatornát "csapott" az előfizetett csomagunkhoz. Ezt követően, azt vettem észre, hogy néhány nem HD csatorna minősége nem az igazi. Úgy gondoltam, hogy újra kerestetem a csatornákat, ami meg is történt. Egy kis probléma adódott azonban: az egyik csatornát azóta nem tudja bekeresni. Beszéltem már a szolgáltatóval és az általa megadott frekvencián próbáltam bekeresni, próbáltam teljes újra indítással (gyári beállítások), de nincs eredménye. A megadott frekvencián egyébként két digitális csatorna jönne, de csak az egyiket találja meg. Olvastam, hogy némely készülékeknél esetleg segíthet, ha átállítom az országot (pl: Finnországot javasolták), de nekem csak közép Európai országokat hoz be. Tanácsolta a szolgáltató, hogy a másik ezen a frekvencián talált csatornát töröljem vagy zároljam és úgy próbáljam meg a kézi hangolást. Törlési lehetőség nincs a menüben, zárolni tudtam, de úgy sem találta meg csak a már meglévő csatornát. :W
    Nagyon megköszönném, ha valakinek lenne valamilyen ötlete, hogyan lehetne az elveszett csatornát megtalálni! Esetleg ötlet arra hogyan lehet csatornát törölni vagy a teljes ország listát megtalálni ennél a típusnál!

Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák