- OLED monitor topic
- Az AI-ra fókuszál az új Arc meghajtó
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zikosz
újonc
válasz
huncutka1029 #33317 üzenetére
Szia!
Köszönöm a segítséget, minden képen feljegyzem. Egyébként idő közben sikerült egy megoldást találnom legalább is arra, hogy a hiányzó csatorna is meglegyen:
az összes digitális csatorna adatát felírtam (frekvencia, moduláció, symbol). Ezt követően a beállítások menün belül a digitális csatornák beállításában van lehetőség szolgáltatót váltani (ezen a típuson UPC van és Egyéb szolgáltatók). Mivel nekem az Egyéb van beállítva, ezért átállítottam UPC-re, ekkor kiírta, hogy törli az összes csatornát. Ekkor megpróbáltam kézi hangolással beállítani a hiányzó csatorna frekvenciáját és meg is találta az ezen sugárzott két adót, viszont a többit nem. Eljátszottam ugyan ezt fordítva (UPC-ről vissza Egyébre, csatornák törlése) és kézi hangolással beállítottam az összes csatornát (auto hangolással így sem találta meg). Most már minden sugárzott adót tudom fogni.
Az ország beállításra viszont felírom amit javasoltál és ha szükséges lesz kipróbálom.Még egyszer köszönöm!
-
zikosz
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. 1 hónapja vásároltam egy LG42LA660S készüléket. január elején a szolgáltató néhány új csatornát "csapott" az előfizetett csomagunkhoz. Ezt követően, azt vettem észre, hogy néhány nem HD csatorna minősége nem az igazi. Úgy gondoltam, hogy újra kerestetem a csatornákat, ami meg is történt. Egy kis probléma adódott azonban: az egyik csatornát azóta nem tudja bekeresni. Beszéltem már a szolgáltatóval és az általa megadott frekvencián próbáltam bekeresni, próbáltam teljes újra indítással (gyári beállítások), de nincs eredménye. A megadott frekvencián egyébként két digitális csatorna jönne, de csak az egyiket találja meg. Olvastam, hogy némely készülékeknél esetleg segíthet, ha átállítom az országot (pl: Finnországot javasolták), de nekem csak közép Európai országokat hoz be. Tanácsolta a szolgáltató, hogy a másik ezen a frekvencián talált csatornát töröljem vagy zároljam és úgy próbáljam meg a kézi hangolást. Törlési lehetőség nincs a menüben, zárolni tudtam, de úgy sem találta meg csak a már meglévő csatornát.
Nagyon megköszönném, ha valakinek lenne valamilyen ötlete, hogyan lehetne az elveszett csatornát megtalálni! Esetleg ötlet arra hogyan lehet csatornát törölni vagy a teljes ország listát megtalálni ennél a típusnál!Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest