- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Asztrofotózás
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
Tudom, mik az alapszínek, amiket egyébként elsődleges színeknek szoktak nevezni.
Az lg-ben is van színtelítettség és árnyalat állítási lehetőség, sőt a megfelelő menüpontban 6 szín árnyalatát, fényerejét, telítettségét lehet állítani. Az lg-k úgynevezett hsv színmenedzsmenttel rendelkeznek, amit a szakértői képmódokban a haladó beállításnál a színkezelő rendszerben lehet megtalálni. Hogy ez mennyire jól működik vagy sem, az más téma, de ennél többel más gyártók sem rendelkeznek a színek állítására.
Ezért nem értem, hogy miért nem lehet szerinted az elsődleges színeket korrigálni. -
Partizan182
senior tag
Tedd Haladó (ISF) képmódba, 20 pontos fényerőskálán tudod külön állítani az RGB értékeket. + van full CMS (color mangement system) is, de az hajlamos color bandinget okozni.
Nyilván műszer nélkül ezt ne piszkáld, ha nincs színmérőd / szoftvered akkor csak a színhőt berakod Meleg2-re és minden dinamikus színbaszkurálót kikapcsolsz (színtelítettség pedig a defaulton - tán 50), helyére ugranak a színek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest