- ASUS ROG Ally
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HP notebook topic
-
PROHARDVER!
Lenovo IdeaTab A7-40 A3500-FL
Új hozzászólás Aktív témák
-
keekee
tag
Sziasztok, pár napja a MM-ban én is vettem 2 ilyen masinát, a fiaimnak szánom karácsonyra. Azonnal frissítették magukat az 1 gigás OTA frissítéssel, elkezdtem előkészíteni a majdani használatra. Viszont mint minden androidos cuccot, ezeket is szeretném root-olni, hogy a szükségtelen app-okat törölhessem. Letöltöttem Mozarella topictárs fájljait, a w8.1 felismerte a tabletet usb-n, de nem kért semmilyen drivert, megcsinálta magától a telepítést. Viszont a leírás szerint előkészített FlashTool mintha nem csinálna semmi, igaz, nem vártam 5 percél többet a folyamat elindítása után (de a számláló sem indult el a program ablakában). A tabletet kikapcsolás és a flash progi elindítása UTÁN csatlakoztattam USB-n, de semmi
Vajon mit csinálok rosszul? A recovery (vol+/-/power kombinációval indítva) sem jelentkezett valamiért
Jó néhány teló rootolását, ROM-olását, recovery telepítést megoldottam már (legutóbb a nejem Xiaomi 1s-ét) gond nélkül, valamit tuti félreértelmeztem, hogy nem boldodulok a Lenovo-kkal
Anno az Alcatel OT992D cappa72-féle rootolása is simán ment, pedig az összetettebb folyamat volt...Ötleteket, javaslatokat szívesen fogadok
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest