Új hozzászólás Aktív témák
-
sethyx
csendes tag
-
Defterdar
csendes tag
Sziasztok! Az mennyire normális a tmx szervíznél, hogy először 29.-én küldtem nekik emailt, majd 6.-án és még egyszer egy hétre rá és még mindig nem válaszoltak?
-
-
-
marilllyo
veterán
válasz Defterdar #6810 üzenetére
Mondjuk azért ....szvsz egy telefonos ügyintézőt igazán odaültethetnek. Eleve...én úgy gondolom, hogy garanciális ügyintézés terén először illene beszélni valakivel, akinek segítségével kizárhatjuk azt, hogy a hiba esetleg szoftveres. Sony-nál velem a srác ..(Gyuri...még a nevére is emlékszem) minimum 4-5 dolgot végigcsináltatott velem mielőtt kiküldte volna hozzám a futárt. Jó persze ezek legtöbbször ilyen user 1.0-ás dolgok voltak ..."Have You Tried Turning It Off And On Again?". Itt ilyen van?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
Megcsinálja. Én is csak rátelepítettem. Én eddig amúgyis a geforce experience-vel frissítettem mindent. Az tudja a dolgát szóval nyugodtan hagyatkozhatsz rá. Bár az utóbbit nem töltötte le.
Gond nincs az új béta driverrel. Én ami a gépemen fenn volt ..4-5 játék azt kipróbáltam vele....vannak játékok amiben hoz javulást. Bátran felrakhatod.
[ Szerkesztve ]
-
v1kt0hr
tag
milyen laptophűtőt ajánlotok y510p mellé? halk és erős kéne legyen. ki mit használ?
Lenovo y510p, OnePlus 6
-
Balázzs
senior tag
Srácok, milyen megoldás létezik wifi jel vételének stabilizálására és erősítésére? Melóban és otthon nem volt gond, kevés wifi van, ami fontos az is közel. Néha - ahogy most is - úton vagyok és pl. most van vagy 4-5 hálózat, kollégám gépén maximum jelerősség, nekem dobálja, van hogy meg sem találja. Tudom, hogy ez az egyik gyenge pontja a gépnek, de lehet vele valamit kezdeni?
-
Draken
őstag
-
marilllyo
veterán
Most melóban vagyok és itt win 7 van a gépeken de annál itt találod.
Jobb egérgomb az asztalon->képernyőfelbontás->A szöveg és más elemek nagyítása vagy kicsinyítése.
Vagy:
"Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Képernyő"
Itt tudod beállítani.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
-
Ghoula
senior tag
Ha már ultrabay...
y510p mods
Frissítettem a Techinferno-s topikot, pár új képpel, infóval.
Ha valakit érdekel, kattintson bátran.
Addig is egy nem túl jól sikerült kép a nem túl szép ultrabay venti cserémről, de a lényeg látszik. -
beloadjoker
őstag
Az mitõl van hogy eddig tudtam állítani a fényerõt billkombinációval most meg már nem ?
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
Darth_Revan
veterán
Aki már tudott telefonon beszélni TMX-esekkel az mondja már meg, hogy milyen menüpontokba kellet belépni, milyen gombokat kellett lenyomni ?
-
kzolee216
senior tag
válasz Darth_Revan #6833 üzenetére
Még mindig bent van a notebookod?
-
baro32
aktív tag
válasz Darth_Revan #6833 üzenetére
Szia
Ne aggódj megcsinálják ha tényleg garanciális javítás lessz.
Nekem az y580-as gépemet 2014.03.06-án jelentettem be garira kb. 3hét volt a reakció kisebb megszakításokkal de utána felpörögtek az események 2014.04.04-én vitték és 2014.04.11-ére már kész is volt.
A részletekért ha érdekel kövesd nyomon a bejegyzéseimet mindent leírtam pontosan az Y580-as oldalon.HP OMEN 17" i9-13900HX 64GB (DDR5-5600MHz) RTX4080 (12GB -175w) SK Hynix PC801 1TB +Toshiba xg7 4TB SSD
-
gygalilei
tag
Én már több, mint 1 hónapja hogy bejelentettem a hibát.Azóta is "alkatrészre várnak ". Pedig csak az ultrabayes videókártya adta meg magát.Miért tart 1 hónapig a beszerzése ? Ne hülyéskedjünk már ! Kezd a türelmem már fogyni.
@Darth Revan : Én ezen értem el őket 1x : +36-23-880-319, ahol az 1-es, majd a 3-as menüpont
-
Don Atosz
tag
Akkor te szerencsés vagy. [Taboros kolléga nem volt ilyen szerencsés]
-
baro32
aktív tag
válasz Don Atosz #6837 üzenetére
Sajnálattal olvasom, remélem ez egyedi eset lesz csak csupán.
Én 1-2 e-mail írtam csak telefonon ők 2x hívtak nekem is sűrgős volt az ügy mert nagy szenvedély betege vagyok az informatikának de csak így lazán hobbiból semmi komoly.HP OMEN 17" i9-13900HX 64GB (DDR5-5600MHz) RTX4080 (12GB -175w) SK Hynix PC801 1TB +Toshiba xg7 4TB SSD
-
Criton
veterán
valamint bekapcsolás után, mielőtt megjelenne a bejelentkező ablak, olyan csíkok jelennek meg, mint ha valami gebasz lenne a videokártyával, de működés közben viszont minden rendben van. Tegnap mondjuk a TechPowerUp indításakor a komplett gép kifagyott. Tapasztalt valaki már ilyet? Benchmarkok rendesen lemennek, valamint a GPU 74fok fölé eddig még nem ment.
béta felrakása után is megvan első bekapcsoláskor a "csíkozódás, mikor már bejön a windows". De ha újraindítom a gépet, akkor semmi. Hardveres hiba szerintetek kizárható?
-
dragoners
tag
Régen én is megpróbáltam uefi -re rakni a gépet, sok munka volt benne (partícióval való bénázással az élen), aztán a végén, mikor felkerült a win8, és újraindítottam a gépet, vagy kikapcsoltam, nem tudom, ugyan ez a "meghalt a videókártya" szerű képernyő jött be annyi különbséggel, hogy nálam utána tényleg nem jött be semmi Végül teljesen újraraktam a gépet uefi nélkül, és azóta is így használom.
Igazából ez csak egy történet, megoldást nem ismerek rá én sem
[ Szerkesztve ]
-
Sheld
senior tag
Nem értem miért szenvedtek a winsows 8-al. 7-et hazsnálok pár napja, ha a talapítésénél jobban odafigyelek, akkor nem lett volna semmi probléma. Az UEFFI-t valaki magyarázza meg miért jó, azon kívül hogy windows 8-nál a Lenovo logo alatt van a töltő "karika"? Ok, picit gyorsabban tölt be a rendszer, de mennyivel is? Ha altatjuk a gépet meg úgysem találkozunk az UEFI-vel, és még gyorsabban tölt be.
Én továbbra is a windows 7-et ajánlom.
Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
marilllyo
veterán
Ez az UEFI engem is érdekelne, hogy pontosan mit csinál vagy mit nem ..
-
marilllyo
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- MacBook Air 2015 CTO(2017) 13" i7 8/256GB magyar bill.
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- Dell DW5811e Sierra Wireless Airprime EM7455 4G LTE WWAN kártya Ingyen posta
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
- Gyári Lenov 90w laptop hálózati töltő sárga, téglalap alakú csatlakozóval!
- HSPA 4G Modemek HP,Dell, Lenovo Ingyen Posta
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest