Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 / 4070 Ti (AD104)
- Megjött a Beyerdynamic első kábel nélküli gaming headsetje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Lenovo Tab3 8Plus (TB-8703F)
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Draken
őstag
Mostanság vennék én is ilyen laptopot, nagyon jó árban van. Viszont ezek a korábban említett hibák és közel 3 hét garanciális ügyintézés kicsit eltántorít
-
Draken
őstag
Több laptop fórumait is követem ahogy ezt is és az az érdekesség, hogy eléggé sok, hasonló hibák állnak fenn típusokon belül. Tényleg beigazolódni látszik, hogy ebbe a régióba a kevésbé jól sikerült példányokat küldik..
-
Draken
őstag
Mik a tapasztalatok a szervízzel és az sli felismerésével (akár w7 akár 8 alatt)? Egy ilyen gépen gondolkodom, csak az előbbiek miatt félek tőle, sajnos nem egy dell nbd..
[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
Na pont az ilyen miatt megy el a kedvem nekem is, egy hasonló tudású és áru gépet szeretnék megbízható supporttal de nincs..asus g szériája igaz, hogy drágább, de ott is sok a panasz..garancia ügyileg csak a dellben tudnék megbízni, de egy normális m6600 350-380. A mi régiónkba állítom a kevésbé jól összerakott példányokat küldik, minden márka minden típusáról sok a hiba mostanság.
[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
Ti használtok msata ssd-t vagy sima ssd-t hdd helyett?
-
Draken
őstag
2 héten belül vennék én is ilyen masinát. Melyik számú típus az újabbik, amivel nincs vagy kevesebb a probléma? Az esetleges gariztatással még mindig problémák vannak?
-
Draken
őstag
válasz
Tachion86 #601 üzenetére
Én is amiket olvastam a gépről teljesen elvették a vételtől a kedvem és most filózom, hogy bepróbálkozzak-e az új szériával vagy sem. Reagálva arra, hogy inkább asus-t vettél volna: Én G75-öt néztem ki először csak végül lemondtam róla, sajnálok ennyi pénzt elverni egy gépre. Az egy prémium kategóriás gép és kb hasonlóan szánalmas sz@r supportjuk van, mint lenovonak, legalábbis itthon rettenet az asusra várni
-
Draken
őstag
Ezeket a (hibákkal teli) visszavitt gépeket remélem egyből küldik vissza és nem próbálják meg rásózni másra
-
Draken
őstag
Maradhatott volna a 279k 8gb ram-mal
-
Draken
őstag
Van arról valami hír, hogy esetleg csinál a lenovo ilyen behelyezhető, de erősebb kártyát?
-
Draken
őstag
válasz
Tachion86 #770 üzenetére
Annyira szemezgettem és mai napig szemezgetek ezzel a géppel, de annyi probléma van vele az elmondások szerint, hogy nem igaz és győzze kivárni az ember amíg megérkezik a nem túl megbízható szerviztől. De ha megnézed az eggyel nagyobb árkategóriájú asus G sorozatát ott még rémisztőbb tapasztalatokat lehet felfedezni
-
Draken
őstag
Csak szimplán nem szeretnék mellényúlni ennyi pénzért és erőlködni azzal, hogy normálisan menjen. A tapasztalatom azt mondja, hogy nagyon meg kell manapság gondolni mit veszel, mert a megbízhatóság (pláne itthon és ezzel a márkával) = 0-val. Aztán ha mégis kifogsz egy jót, de később probléma akad vele, várhatsz heteket, amíg megérkezik kintről.
szerk: annak ellenére írom ezt, hogy erre adnám én is a voksomat.[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
Köszönöm nektek a biztató szavakat a gépről! Csak ennyi kellett nekem, hogy nyugodtabb szívvel vásároljam meg. Következő héten megyek is be érte, ha megvan tesztelgetem és írom a fejleményeket.
-
Draken
őstag
válasz
sanyamarci #912 üzenetére
Nem is olyan rég szó volt erről, talán én hoztam fel, többen (és sajnos jogosan) azt mondták, hogy nem éri meg a gyártónak, inkább vedd meg az új szériát belőle
-
Draken
őstag
válasz
sanyamarci #933 üzenetére
A G75 topicban olvastam, hogy ott sem megy fel gond nélkül a driver, elvileg a driver signature-t kellett kikapcsolniuk a telepítés előtt, majd vissza, nem tudom, hogy itt ez esetleg megy-e?
[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
Csak az eredetével van gond - msata
-
Draken
őstag
"1: Mint megtudtam, ha neten rendeled es szemelyesen veszed at, akkor csak 3 napod van visszavinni a gepet a boltba,"
Erre reagálva az az érdekes, hogy mikor én bent voltam a laptopszalonban megnézni a gépet, mondtam az eladónak, hogy majd megrendelem interneten a 14 nap miatt, erre mondta, hogy nem szükségszerű, lehet személyesen is jönni érte, csak kell szólni mielőtt fizetek, hogy ezt a papírt is mellékeljék, amiben szerepel a 14 nap alatti elállás lehetősége.
-
Draken
őstag
Esetleg valami újabb hír az y510-ről? Google csak a régi y510-t találja meg. Annyi ideig vártam a vétellel, hogy a május környékét már megvárom
-
Draken
őstag
Tiszteletem!
Most szándékoznék én is ilyen gépet venni, lehetőleg i7-est, hol van most a legjobb ajánlat? Vagy esetleg várjam meg a 750m sli érkezését? Az is tény, hogy a lehető legolcsóbbat szeretném kifogni ebben a konfigban!
-
Draken
őstag
Csak én vagyok béna, de 3-4 oldalból egy helyet nem találtam, ahol ~280ért árulnának 650m sli változatot, ennyiért 1 kártyás megoldást találni 650 vagy 750el szerelten
-
Draken
őstag
Rendben van, hogy nincs sok különbség a 650-750 között, csak órajelben, de ki tudja használni az az i5 a 750 sli-t? Ha egyöntetű igen a válasz, akkor a napokban lecsapok rá, az i7 kivitelre nem szeretnék +25-30k-t áldozni
[ Szerkesztve ]
-
-
Draken
őstag
Mostanság szépen elszálltak az árak, inkább i5-ös konfigokat lehet kapni, ill kigyomlált 1 kártyás gépeket..
-
Draken
őstag
igen, már látom, szép ára van
-
Draken
őstag
Laptopszalonnál az i7 750m sli-s konfig
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az új - Macbook Pro 13" 2019 - 4 mag i5, touch bar - garancia, HU/EN, szürke (39)
- Nagyon szép - Macbook Air Retina 13" M1 - 512GB, 8/8 mag, garancia, EN/HU (38)
- Új ASUS VivoBook Pro OLED 15 GAMER, TERVEZŐ Laptop -30% i7-11370H 16/512 FHD IPS NVIDIA RTX 3050
- Hp Victus 16 Gamer laptop: Ryzen 5 5600H 6mag, 16GB, 512GB, 16" FHD, GTX 1650, B&O, 3 ciklus, Win 11
- Dell Latitude E6320 Laptop/Notebook, 13,3" Kijelző, I7-2640M, 8GB DDR3, 250GB SSD, WIN 10
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest