Hirdetés
- Hobby elektronika
- E-book olvasók
- Milyen egeret válasszak?
- Raspberry Pi
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
marilllyo
veterán
válasz
Balázzs #5617 üzenetére
Nekem sem teljesen tiszta ez a lenovos gari. Nekem írja az oldalon, hogy 3 év van. A gyártástól számított 3 év. Próbáltam spyducktól meg a laptopszalontól garit venni rá de azt mondták erre csak egy év gari volt és rá lett véve a plusz kettő....fingom sincs
Azért örültem volna még 2 év garinak.
Más: Írtam, hogy van ez a rejtett partícióm. Dos-sal kaptam a gépet de az a partíció tele van. Gondolom egy windows van rajta. Nem?
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
válasz
Balázzs #5628 üzenetére
Én messze nem raktam fel mindet. Pl Wlan drivernek először hagytam úgy ahogy a windows felismerte és tökéletesen működik. Touchpadot se raktam fel. Vga drivert meg az nvidia honlapjáról szedtem le. Chipsetet raktam fel, Meg power management-et. Kamera, kártyaolvasó ..stb..ezeket felismeri a win alapból.
-
tpv
csendes tag
válasz
Balázzs #5623 üzenetére
Nekem a múltkor nem akarrt elindulni úgy a win, hogy ki volt szedve az ultrabay, szal nemtom, lehet, hogy van azzal valami baja valaminek.
Linux update: összeraktam a rendszert, ha nincs benn az ultrabay, akkor szépen meg az optimus. Voltak apróságok, amiket hegeszteni kellett (volume+screen brightness gombok), de úgy tűnik, minden szépen működik.
-
marilllyo
veterán
válasz
Balázzs #5631 üzenetére
Teljes mértékben igazat adok. Valószínű, hogy nálam nem megy a kétujjas tapizás...de 5-6 év alatt még sosem éreztem hiányát... De eleve nem is használok táccspadot.
Nálam a bevett módszer amúgy szűz win...felfrissítem...csipszet,vga.(esetleg audio) directx aztánEZ
---> [ninite]
Sajnos egy-két program még elférne rajta...meg egy csomót ki is szedtek belőle...
[ Szerkesztve ]
-
beloadjoker
őstag
-
Danex
addikt
válasz
Balázzs #5756 üzenetére
Vidéki tulajok többnyire nem fognak hibát jelezni, mert ahogy tapasztaltam csak "szennyezett" környezetben zavarodik meg a WiFi. (Pl LAN-on is, 7 laptop csatlakozott a WiFi-re és csak a 2db Y500-as tapasztalt laggokat. (pedig volt ott még Y580, és 2db Z500 is, csak ,hogy a Lenovokat említsem)
-
beloadjoker
őstag
-
csontisaláta
csendes tag
-
csontisaláta
csendes tag
válasz
Balázzs #5812 üzenetére
hmm érdekes
nekem elindul így is úgy is
csak először 2-vel volt telepítve és csak nV driver volt fent akkor is gondja volt
feltettem intelt így is gondja van2 kártyával nem tudom használni :/
volt hogy start után egyből bedobta a hibátarra is gondoltam, hogy valami harver gond
ez lehetséges? -
Sheepczx
tag
válasz
Balázzs #5880 üzenetére
Ha rakok bele az hogyan érinti a garanciát?
Vissza kell állitanod a gyári állapotot mielött beküldöd.
Ergó ha raksz bele, ki kell szedned, szerintem!szerk. legalábbis én a 16gb-s msta ssd-t lecseréltem egy nagyobbra és nekem majd vissza kell tennem a kicsit
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz
Balázzs #6141 üzenetére
Hát....a Sony szervize az Frankfurtban van. Ha valami gondod van a gépeddel...a szokásos pick up and return szolgáltatás van. A diszpécser állítása szerint...a gépekben az alkatrészeket gépek cserélik ki, hogy az emberi hibát kizárhassák(...ezt én nem tudom) de azt viszont igen..., hogy pl. nekem olyan hibám volt vele, hogy bontotta a netet....ezzel egyidőben belassult a gép...a vinyó használata felkúszott maxra....az egér elkezdett szaggatva mozogni....meg a ventik is felbúgtak.. Ezt levideóztam nekik és úgy küldtem el a gépet. Egy hét múlva megjött...új vinyóval, coolerrel, gpu-val és hálókártyával...meg sem próbálták kideríteni, hogy végül is mi a baj...cseréltek szó nélkül benne mindent és a 7. napon a kezembe volt a laptop. Ez Frankfurt!!!!
Na most ez Magyarországon úgy működik, hogy 3x hazaküldik a laptopot, hogy használj eredeti oprendszert mert azért szar! Ha meg mégis megjavítják, akkor úgy kukáznak hozzá alkatrészt...és csak imádkozhatsz, hogy nem karistolják össze a fedlapot...plusz az 5+2 napos fordulást sem nagyon tudják tartani
Szerk: Ja nem ezt kérdezted...sorry.! Valaki múltkor belinkelt egy egész klafa kis Acert...nem tudom már a típusát de az úgy megtetszett...Hasonló config de egy kártyával....és néztem tesztet róla a gpu/cpu 85 fokon megáll
[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
-
Draken
őstag
-
-
beloadjoker
őstag
válasz
Balázzs #7573 üzenetére
most bocs egy kicsit off lesz de pont asus-t ajánlasz neki ?
/most nem azért de én mikor laptopot vettem mindenki azt mondta hogy ne asust mert rosszak, nem erőben hanem mert mindig baj lesz velük, ez már nem érvényes ? /Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
-
marilllyo
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az új - Macbook Pro 13" 2019 - 4 mag i5, touch bar - garancia, HU/EN, szürke (39)
- Nagyon szép - Macbook Air Retina 13" M1 - 512GB, 8/8 mag, garancia, EN/HU (38)
- Új ASUS VivoBook Pro OLED 15 GAMER, TERVEZŐ Laptop -30% i7-11370H 16/512 FHD IPS NVIDIA RTX 3050
- Hp Victus 16 Gamer laptop: Ryzen 5 5600H 6mag, 16GB, 512GB, 16" FHD, GTX 1650, B&O, 3 ciklus, Win 11
- Dell Latitude E6320 Laptop/Notebook, 13,3" Kijelző, I7-2640M, 8GB DDR3, 250GB SSD, WIN 10
- Apple Thunderbolt - Gigabit Ethernet Adapter
- AKCIÓ! Új Bontatlan 2022 MacBook Pro 13" Apple M2 chip/8GB//256GB Magyar Billentyű Azonnal DEÁK TÉR
- Macbook Pro 13 ( 2014, retina, 128gb ssd, i5, 8gb RAM)
- Dell Latitude 5490 + windows + töltő
- Dell 15 G3 laptop 15,6" FULL HD IPS Kijelző/I7-8Gen/16GB DDR4/NVIDIA GTX 1050Ti 4 Gb, 500 Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest