- Egér probléma
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóhifi
- Monitor hiba topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
BaluG
csendes tag
Sziasztok!
Már egy olyan 2-3 hónapja vettem egy Lenovo G500 Notebookot amely randelkezik egy Intel HD Graphics integrált videókártyával és egy Radeon HD 8570-es magasabb teljesítményű videókártyával. Biztos vagyok benne hogy ismeritek az ilyen dupla (Swichable) típusú videókártyákkal kapcsolatos problémákat. Mivel eleinte nem nagyon játszottam rajta felse tűnt hogy épp milyen a videókártya kihasználtsága. Aztán leszedtem a sims 3-at. Kicsit akadozott. Úgy gondoltam biztos nagy a játék igénye. De ezek után leszedtem a Trackmaniat amelyet ha elindítok a következő üzenet jelenik meg : "Nem található a videókártyád teljesítménye,egy gyors tesztet futtatunk le:. Mondom oké ... De ezután a következő üzenet várt " Nem találom a grafikus eszköz eljesítményét". Na ez nekem elkezdett gyanús lenni és megnéztem az eszközkezelőben hogy minden rendben van-e. Eszközkezelőben minden rendben volt, azt írta mind kettő grafikus meghajtóhoz hogy Megfelelően működik. Ezek után elindítottam egy AIDA64-et. Na itt viszont már megtaláltam a bajt. Kiválasztottam az összegzést és a Megjelenítés alatt csak ennyit írt: Videókártya: Intel HD Graphics (Ezt 3x) Utána : 3D gyorsító, és : Képernyő : Általános PnP képernyő.
Mellesleg a Trckamia beállításain keresztül is maga a játék csak az Intel HD graphicsot látta.
Közben utánaolvastam ennek a "swichable" nek és láttam hogy jobb kill asztalon ---> váltható grafikus beállítások és ott kell a játékot nagy teljesítménybe rakni. Megcsináltam de a játék még mindig nem működik. Biztos vagyok benne hogy minden driver a legfrissebb és egyenesen a Lenovo oldaláról szedtem.Mindent leszedtem és újraraktam Clean uninstallal de így sem működik. Szóval van egy fasza videókártyám ami nincs... Bárki aki tud segítni megköszönném. Tudom hogy a legutolsó opció az lesz hogy vagy vissza kell vinni garival vagy újratelepíteni de ahhoz most lusta vagyok
Köszi előre a segítséget
Aktív témák
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Lenovo LOQ gamer laptop , RTX 4050 , i5 12450H , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Dell Precision 7710 Workstation- Nagy kijelzős 17.3"- CORE I7 6820HQ - 32Gb rammal
- HP Zbook 17 G3 - Nagy 17.3" kijelzővel - CORE I7-6700HQ
- Hp Zbook 15 G3 Workstation- 15.6"- CORE I7 6820HQ- 32Gb ram- Quadro M2200
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest