Ez talán tanúságos lesz mindenkinek...Megoldva a tegnapi FuSi PA1538-as gond: írtam a gondról a fusi magyarországnak, vissza is írtak ma jópofán, hogy telepítsek drivert és belinkelték a fusi honlapján a wfi drivereket, amikkel eddig se mentem semmire. Hiába írtam le, hogy bios frissítést követően fordultak rosszra a dolgok, hiába írtam, hogy linux alól is eltűnt a wifi (driver-gond kizárva ugye), írtak egy ilyen "semmit".
Ma reggel írtam kínomban a német fusi support-ra, ugyanazt, amit pár napja a magyarnak. Nem napok múlva, 2 óra múlva jött válasz, sűrű elnézéskérésekkel és csatolva egy bios, az 1.1i kódjelű. Felrak, gép kikapcsol (nem elég a restart, amit a progi felajánl) és működik, azonnal telepíti a vista a wifi drivert, nem fagy az egér ha wifizek, nem pörög a venti non-stop mint barom, de azért többet pörög mint régen, gondolom a hűtés miatt, nem dobálja a wifit!
Szal tökéletes lett, kezd hasonlítani egy normális notebook-ra 
Lehet, ezért tart az ország itt, ahol tart? A németek lehet, rájöttek, ha nem idiótákat ültetnek mindenhova, talán könnyebb lesz az életük kicsit?
Ничего не плохо, только по другому хорошо.

K. Garanciás csere
olyamatban.
Egy egész egyszerű BIOS frissítés orvosolta, amit a HP oldaláról töltöttem le. Alapban 0.5-el adták a kezembe a gépet a dátuma 2005 körüli volt, most az 1.7 a legfrissebb, ami márciusi...