- CES 2025: NAND flash alapokon nyugvó újdonságok a Micron/Crucial gondozásában
- CES 2025: AMD Ryzen AI CPU-n alapuló okosságok a Minisforum fémjelzésével
- CES 2025: megerősítette a SteamOS terjesztését a Valve
- CES 2025: segít a játékok futtatásán a Project G-Assist
- CES 2025: Acer Nitro V sorozatú gaming noteszek a belépőszinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- E-book olvasók
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- LG LCD és LED TV-k
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Raggie
őstag
válasz Akcok94 #21803 üzenetére
De fognak. Ugyan arról a pinről kapja az áramot a pörgető motor és a LED is. Nekem pl egy Y-elosztóm olyan ,hogy az egyik ágán csak 2 pin van, és mindkét rákötött venti LED-es. Világítanak rendesen.
Más: atz vettem észre, hogy megéri telepakolni a házat ventikkel, mert ha van legalább 3-4 ki-befújó venti, akkor lehet szépen az összeset minimumon hang nélkül pörgetni és így is nagyszerűen szellőzik a ház.
5-8 fokot javult pl a 7950-esem hőmérséklete +2 ventitől.[ Szerkesztve ]
Clint Eastwood FTW
-
válasz Akcok94 #21488 üzenetére
Elég ennek annyi rés, bár biztosan jobb lenne, ha frisset kapna. Én lecserélném, főleg ha tuningolsz is. Jobb, ha egyik oldalon fújja csak ki, mert a meleget akkor hátra vagy fel ki is lehet azonnal vezetni. Ez meg befűt a chipsetnek, meg a többi motyónak... Valami ventid van hátul ami kifúj?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Blizzardking
őstag
válasz Akcok94 #21358 üzenetére
Hát, fene tudja. Ez a kép a Coolermaster-től van, ez pedig a Thermaltake-től, és mindkettő a kék nyilat befelé mutatja a házba, oldalról. Én ez alapján mondtam. Ahhoz hogy kifelé menjen, valahol befelé is kell mennie, és ha oldalt kifelé fújná, akkor elöl szívná be a teljes légmennyiséget ami a cpu és a vga meleg levegőjének elszállításához kell. Hiába megy ki 5 nagy helyen ha csak egy kicsin szívja be. Ezért az ábrán jelölt módon oldalt és elöl szívja be, és átöblítve a vgat és a proci hűtőt, hátul és fölül fújja ki.
[ Szerkesztve ]
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
jookomak
őstag
válasz Akcok94 #21190 üzenetére
Nem győzzük elmondani, hogy a gyári db adatok kalap túrót nem érnek. Nem tudhatod, hogy melyik cég milyen ideális esetben méri le a ventijeit. Max egy független tesztoldal adhat valós képet, ahol mindig ugyanazokkal az eszközökkel, ugyanolyan körülmények közt tesztelik a ventit.
1900 az már elég húzós, bár ha játék, stb közben pörög így valami, az még okés. Idle-ben viszont megőrülnék tőle.
5V-on persze, hogy halkabb, viszont figyelni kell, néhány venti el sem indul 5V-on.
És még mindig nem beszéltünk a hangfrekvenciákról. Bizonyos esetekben egy hangosabb búgás elviselhetőbb, mint egy halkabb sípolás.