Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• xarka

csendes tag

Tiszteletem.

Napokban vettem egy gépet és milyen módón lehet ne jobban hűteni? A gyári hűtésemre nem lehetett kifogást találnom, de zárt házban megsüketültem mellete. Ezért fórumokot bújtam és a 775 lga foglalatra aircool freezer 7 családot heat pipes-t ajánloták. Az most aszfalton landolt, mert a stiftjei-t kovácsné és társai rakhaták össze. Viszont a lényege, hogy az igen magas létesítményt nem tudták, tudják tartani a 4db stift. Állítva Idle-n 53fok, de húzni már nem is mertem nem hogy még teljes 100% cpu kihasználtság mellett is teszteljem le. Sőt a pasztáját is fogkefével vittem fel a cpu-ra. Szavaz, ha saját erőmből nyomtam oda a hűtőt, akkor 44fokra hült le. Ettől függetlenűl ezt stift hibára fogom. Most vettem az antech házat, ami alapból van egy cső benne, de nem tudtam mire jó. Viszont érzem is a jó hatását, ami zalman-t tettem be és nem is csalódtam benne. A cső proci felet van és jó mélyen benyúli a házban, ami plussz csővel toldoták meg. Ház alaptartozéka egy 12cm venti, ami 3 fokozatban lehet gyorsitani. Szerintettek ezt még lehetne valahogy fokozni a jobb hűtés érdekében?

ui: A válaszokat előre is köszönöm.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák