- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
xarka
csendes tag
Tiszteletem.
Napokban vettem egy gépet és milyen módón lehet ne jobban hűteni? A gyári hűtésemre nem lehetett kifogást találnom, de zárt házban megsüketültem mellete. Ezért fórumokot bújtam és a 775 lga foglalatra aircool freezer 7 családot heat pipes-t ajánloták. Az most aszfalton landolt, mert a stiftjei-t kovácsné és társai rakhaták össze. Viszont a lényege, hogy az igen magas létesítményt nem tudták, tudják tartani a 4db stift. Állítva Idle-n 53fok, de húzni már nem is mertem nem hogy még teljes 100% cpu kihasználtság mellett is teszteljem le. Sőt a pasztáját is fogkefével vittem fel a cpu-ra. Szavaz, ha saját erőmből nyomtam oda a hűtőt, akkor 44fokra hült le. Ettől függetlenűl ezt stift hibára fogom. Most vettem az antech házat, ami alapból van egy cső benne, de nem tudtam mire jó. Viszont érzem is a jó hatását, ami zalman-t tettem be és nem is csalódtam benne. A cső proci felet van és jó mélyen benyúli a házban, ami plussz csővel toldoták meg. Ház alaptartozéka egy 12cm venti, ami 3 fokozatban lehet gyorsitani. Szerintettek ezt még lehetne valahogy fokozni a jobb hűtés érdekében?
ui: A válaszokat előre is köszönöm.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest