Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- E-book olvasók
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Jostikacska #37 üzenetére
A hagyományosra én úgy gondoltam, hogy a szokványos mennyezeti halogénizzókat használni egy normál izzós projektorban. Vagyis a 2000-3000 órát bíró projektor izzó helyére betenni egy sima halogén izzót, ugyan nem a legtökéletesebb, de amit egyszer láttam próbálkozást, az talán írásvetítő izzóval volt megoldva (???), az elég jó képet vetített, és ha jól rémlik valami 12000 volt bele egy izzó, ami körülbelül 2500-3000 órát bírt ki. Halogén izzó meg körülbelül 2000-es tétel, szóval egy próbát az is megérne.
Amúgy a jelenlegi LED-es technikával egyedül a fényerő a problémám (még a felbontás sem nagyon zavarna, nem netezni, vagy word-özni akarok rajta), ami meg már jobb (200-300 Lumen), azok meg már 120-150 ezres kategóriában mozognak, akkor meg egyenlőre inkább maradok egy plazmánál ennyi pénzért (bár úgy sincs ennyi pénzem
). De nem adom fel addig amíg nem lesz egy normális LED-es projektorom.
Nekem mondjuk van egy felesleges gyöngyvásznam amit diavetítőhöz használtam régen, egy kölcsön projektorral kipróbáltuk és nagyon szép kép volt rajta. Ilyen magától fel(le)--göngyölődő típus, olyan ami az iskolákban volt régen.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest