Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
Yodamest #66179 üzenetére
Amúgy te milyen rangban vagy most az "átállás" óta? Játszhatnánk is együtt, én tökre adnám, biztos vagyok a tudásomban. Lehet ha meccsen látnál, nem vélekednél ilyen sarkallatosan rólam. Jövök Jhinnel, te meg nem tudom mit szoktál tolni, lehetsz supp is akár és akkor tényleg látod, mit hogyan játszok meg.
Technikai hibáim vannak, azt soha nem is rejtettem véka alá (skillshot mellémegy, nem jól predictelek mondjuk vagy nem reagálok elég gyorsan), de mint összkép, mint map awarness, mozgás a mapon, backelések timingja, wave management, mikor drake, mikor baron-tehát a csapatos callok hívása, egy szóval a nem "reakció" alapú tevékenységek szerintem nagyon jók nálam.
A rangom is most szerintem így tevődik össze, mechanikailag nem vagyok egy ász, az kb mondjuk G3 szint, viszont a mentál és a makró része pedig szintemet meghaladó kb P2-1, környéke lehet. (magamat valahogy így térképezném le)
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Mozilla Firefox
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- The First Berserker: Khazan
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest