- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyárbúcsúztató hardvermix
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Varga Csaba #10150 üzenetére
Driver verzió: ........_x64_6.0.1012.7007 PVR2 verzió: 2.0.3.60 Nálam ezekkel gond nélkül megy az Aimp3, MPC BE, és a PVR funkció. Hang van felvétel közben és a felvett müsorban egyaránt. Nálam is volt már távszabályzó érzékeléssel ilyen gond, de nálam az infra érzékelő jack dugó ki-be csatlakoztatása és a gép újraindulása után rendbe jőn. Talán olyan fél éve volt egyszer (nagy nyári kánikulában), hogy egy rövid áramszünet és gép újraindulás után nekem sem válaszolt, de azóta rendben müködik a multimedia lejátszók és a TV kártya vezérlése.
-
törölt tag
válasz
Varga Csaba #10147 üzenetére
Leadtek PVR2100 TV tuner kártyám szintén néha nem érzékelte a távvezérlő jelét. Drivert is frissitettem hozzá, de nem javult meg. Kihúztam a kis jack dúgóját a kártyából és megtisztitottam, miközben a PC-t újrainditottam. Visszadugtam az érzékelő jack dugóját a kártyába és megint müködött a távszabályzó vele. Most valamelyik program vagy a driver keveredik meg, netán a TV kártya nem érzékeli a távezérlőt. Nálam legalábbis az érzékelő ki-be csatlakoztatás és a gép újrainditás segitett.
-
jeni
félisten
válasz
Varga Csaba #10147 üzenetére
a neten vannak ilyen távok,sőt egyes Logitech távja is alkalmas erre.
érdekes,hogy a távok inkább egyes gombjaik mennek el,az érintkező felületéről kopik meg a grafit.
így hirtelen mindenestül meghalni nem szoktak.
nekem is van sosem használtam,annyi,hogy az elemet sosem hagyom benne ha dobozában csücsül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elden Ring
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G614JZ Intel Core i9 13980HX/RTX 4080/32GB RAM/4TB SSD eladó remek áron
- Garanciális Intel Xeon E5-2680v4
- i7 - RX580 - 16gb ram -- Belépő Gamer PC
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- 5Ghz 24dBi rácsos szerkezetű parabola antenna (ÚJ!)
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest