- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
johniee #6997 üzenetére
Nálam a 2.0.3.28-as verzió van, Win7 alatt és teljesen jó. Korábban akkor volt vele gond, amikor a Windows telepítése után még nem volt felrakva a tuner drivere, és én hagytam, hogy a Windows Update keressen hozzá drivert. Amit felrakott, az sajnos nem működött jól. Ezután leszedtem, és felraktam a külön letöltött drivert, de ekkor kékhalált dobott. A megoldás az volt, hogy friss telepítés után rögtön a letöltött drivert kellett fölraknom, nem szabad hagyni a Windows Update-re. Ezután már csak felraktam a PVR2-t, és minden jól működik. Csak annyi, hogy a hangeszközöknél a letiltott bemeneteket engedélyezni kell, hogy a belső hang kábelezése működjön. Nálam a hangkábel a CD-in-re van kötve. De az automata csatornakeresés jól működik régebbi PVR2-vel is.
Használtam 32 bites és 64 bites Win7 alatt is. Korábban az XP után Vistám is volt, azzal is jól működött.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest