Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anakin4
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget illetve tanácsot kérnék.
Van egy WinFast Tv2000XP Expert kártyám, amit rég használtam, és gondoltam leporolom, és digizek vele régi videokazettákat, csak sehol sem találom hozzá az összekötő kábelt (9 pólusos mini din). Lehet ilyet a Média Marktban vagy valahol kapni?Köszi
anakin4
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest