Hirdetés
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
Sziasztok.
Ma megvettem életem első TV-Tunerét, a Globalt.
Sajnos csütörtökig technikai okok miatt nem tudok beüzemelni, ezért addig muszáj kiélnem magam néhány kérdés erejéigA kártya hátulján az IR-vevő, az FM-rádió és a Koax csati teljesen stimmel, azok rendben vannak számomra.
A hangkarival való összekötésnek nem értem a célját. Pont úgy, ahogyan anno a CD olvasóval ugyanezt megcsinálni. Ezt el tudnátok magyarázni, hogy miért szükséges, vagy éppen nem kell összedugni, csak lehet?
Line-in-en keresztül küldi gépre a hangot?
A három színes RCA-n keresztül amint látom, pedig különböző eszközöket köthetek a géphez.Hirtelen még egy hülye kérdés: Asztali DVD játékost hozzá tudok csapni úgy, hogy arról nézzek filmet a gépen?
Hálás köszönet !
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest