Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
td
senior tag
Hali bzoley!
Lenne egy kérdésem! A VirtualDub-MPEG (1.6.16) Winfast-os mpeg2 megnyitásakor ezt a hibát adja:
''MPEG Import Filter: invalid pack at position 3: marker bit not set; possibly MPEG-2 sream''
Megnéztem, nemcsak a jelenlegi verzióval felvett, hanem a régebbivel készített felvételektől is kiakad. Tehát megnyitás után csak a hiba, aztán OK-ra bezár.
Ez mi lehet? A régebbi Vdub-verzióim megnyitják rendesen az anyagokat, de ezek szerint valami vagy nem stimmel a Winfasttal (és már rég óta, bár tény, hogy nem a legújabbat használom), vagy a Vdub bugos.
ui: észrevettem, hogy Winfast-ban felvétel közben is lehet csatornát váltani, ez mondjuk gázos, mert véletlen is lenyomhatom azt a billentyűt... Gondolom, ezt nem lehet kapcsolgatni, de esetleg megemlíthetnéd a fejlesztőknek, hogyha a DTV-ben is így van, hogy valamit lehetne tenni
Mondjuk velem még nem fordult elő, hogy elnyomtam volna, de ez ''bárkivel megeshet''
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Robogó, kismotor
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen videókártyát?
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- Prémium V901 - DDR5 - Intel i5-14600KF - RTX 5060Ti - 32GB - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia/ ingyen foxpost
- Amazfit Balance 2 új
- Focal Chorus 716 5.0 hangsugárzó szett
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk velem még nem fordult elő, hogy elnyomtam volna, de ez ''bárkivel megeshet''