Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• eM'82

addikt

Sziasztok !

Gondoltam lecserélem az igencsak megviselt Pinnacle PCTV-met egy Leadtek PxPVR2200ra.
    A CD-n lévő driver, mivel még ezt a kártyát nem támogatja - ahogy azt írtátok is - hasztalan volt, így a netről - egészen pontosan az lhsite-ról :) - leszedtem a legfrissebbet (6.0.1012.25), ill. a PVR-nek pedig a 2.0.2.25-ös változatát. (WinXP Reborn SP2-vel)
    /akinek ugye nincs netkapcsolata "meg van lőve".../
    Próbáltam Coax-kábelről, ill. próbáltam Composit Video+ L+R audio kábellel felvenni HW-esen... de a hang az első esetben sistergett, második esetben meg vmi borzalom volt.
    Úgyh maradok a Pinnacle-nél is bevált módszernél Composit video + Line-In audio rögzítés SW-esen.

Egy problémám van ezzel a kártyával, egészen pontosan a távirányítóval.
    A távirányító nálam nem működik megfelelően. Bármit lenyomok rajta kilövi a PVR2-t...
    Egyébként kikapcsolt állapotból az infra-érzékelőn keresztül be tudja kapcsolni a PC-t! Ez qrvára tetszett/ik :).
    Nincs kedvem a Girder-rel szarakodni, de még az is lehet, hogy arra lesz szükségem.:(
    Természetesen a kis Leadtek ikonra rákattintottam jobb egérgombbal és Engedélyeztem a Remote Controller használatát.

Szóval erre a távirányítós gond(om)ra várnék javaslatokat... tanácstalan lettem.
    Kell még ehhez is vmi driver?... Vagy XP reinstall?
    ...talán a 2.0.2.28-as PVR2-t kellett volna feltenni?

(A Pinnacle TV Tuner is bent van most a gépben...)

üdv.:
    eM

Új hozzászólás Aktív témák